Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

1 maand gratis sporten bij een jaarabonnement!

Klaar om aan de slag te gaan met Fysical? Schrijf u nu in en sport 1 maand gratis bij het afnemen van een fitness  jaarabonnement.

Vraag ook eens naar ons startpakket!

Wij hopen u snel te zien in onze sportschool!

Inschrijven

Een gratis proefles naar keuze?

Enthousiast geworden, maar nog niet helemaal overtuigd? Schrijf u dan in voor een gratis proefles naar keuze! Vul ons intake formulier vooraf aan uw bezoek in, zodat wij u het beste kunnen helpen en adviseren.

Naar het formulier

Fysical Hillegersberg is een fysiotherapiepraktijk en sportschool gevestigd in de noordelijke deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek in Rotterdam waar u naast fitness ook terecht kunt voor fysiotherapie

Fysical heeft een uniek concept ontwikkeld waar u in de sportschool veilig én op een verantwoorde manier kunt fitnessen doordat er altijd goed opgeleide fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten aanwezig zijn. U bent dus altijd voorzien van persoonlijke en professionele begeleiding. Naast de reguliere fitness op onze Technogym apparatuur  kunt u er ook terecht voor het  het David Spine concept en verschillende groepslessen.

Fitness

Fysical Hillegersberg staat bekend om de laagdrempeligheid en de persoonlijke aandacht voor onze leden. Door deze opzet is het een sportschool voor het hele gezin. Ongeacht uw leeftijd of wat uw huidige conditie ook is, wij bieden u een passend plan aan. Het is een laagdrempelige sportschool met de beste begeleiding en we geven motiverende aandacht naar behoefte.

Wat uw doel ook is: afvallen, herstellen, conditie verbeteren of fit blijven, Fysical Hillegersberg is een plek waar u zich al snel thuis voelt. Bij ons bent u in bijzonder goede handen om op een ontspannen en leuke manier uw (sportieve) doelen te bereiken.

Fysiotherapie

Naast fitnessen kunt u bij Fysical Hillegersberg ook actief herstellen van eventuele klachten. Een gezond bewegingspatroon is belangrijk en daar helpen wij u graag mee. Samen met één van onze fysiotherapeuten of manueeltherapeuten zorgen wij voor een zo effectief mogelijk behandelplan. Middels echografie kunnen we snel een goede analyse van uw klachten en een goed en efficiënt behandelplan maken. Een goede samenwerking zorgt voor een snel én veilig herstel! Voor de fysiotherapie kunt u al om 07:00 uur en tot 22:00 uur terecht, zo kunt u ook komen na of voor uw werk.

Verder is het begrijpelijk dat u snel geholpen wilt worden met uw klachten. Wij begrijpen dat maar al te goed. Om die reden hanteren wij geen wachtlijsten. Sterker nog: meestal kunt u al direct bij ons terecht! Zo weet u gelijk waar u aan toe bent en kan het behandeltraject snel worden ingezet.

Voeding

Wanneer u uw sportdoelen wilt bereiken zijn goede voeding en een juist voedingspatroon van essentieel belang. Bij Fysical Hillegersberg staan de voedingsdeskundigen voor u klaar om u hierbij te helpen! Wij werken met Vytal, een resultaatgericht voedingsprogramma waarbij u weer komt tot een gezond eetpatroon.

Fysical tilt 15 jaar

“Het is bizar om te geloven dat de sportschool van een kleine ruimte met iets meer dan vier muren omgetoverd is tot een gezellige sportschool en fysiotherapiepraktijk.”, zegt Peter de Louw, directeur en sportfysiotherapeut bij Fysical Hillegersberg. “En inmiddels zitten we alweer op 15 jaar!”. Op 1 november 2020 viert Fysical Hillegersberg haar 15-jarige bestaan als expert op het gebied van fysiotherapie en fitness en voeding. Wie jarig is moet natuurlijk trakteren en wij trakteren onze toekomstige leden graag met 1 maand gratis sporten bij een jaarabonnement.

Er nog niet van overtuigd of wij de sportschool voor u zijn? Vraag dan vrijblijvend een gratis dagpas aan via de button onderin dit artikel en kom gerust bij ons een dagje trainen.

Wij hopen u snel te zien in onze fysiotherapiepraktijk en/of sportschool!

Ruime openingstijden

Wij zijn 7 dagen in de week geopend, waardoor u ook buiten de reguliere tijden om bij ons terecht kunt. Dat is zeker handig wanneer u bijvoorbeeld een 9 tot 5 baan hebt. De sportschool is gevestigd in de noordelijke deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek in Rotterdam.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Bij Fysical Hillegersberg bent u altijd zeker van deskundige begeleiding. In onze sportschool in Hillegersberg-Schiebroek werken ervaren instructeurs en fysiotherapeuten. Zij begeleiden u tijdens de groepslessen en zorgen ervoor dat u het maximale uit uzelf haalt. Zonder blessures op te lopen natuurlijk. Herstelt u van een blessure? Ook daar helpen we u graag bij, door bijvoorbeeld aangepaste oefeningen in onze lessen te geven.