Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Sport 8 weken gratis bij Fysical

Wilt u ook 8 weken gratis trainen als een spartaan? Dat kan bij Fysical Hillegersberg! Wij bieden fitnesstraining zoals u dat wilt. Ongeacht uw leeftijd of wat uw huidige conditie ook is: wij creëren voor u een passend plan. Fysical is een laagdrempelig sportcentrum met de beste begeleiding en motiverende aandacht, gericht op uw behoefte.

Wat uw doel ook is: afvallen, herstellen, conditie verbeteren of fit blijven, Fysical Hillegersberg is een plek waar u zich al snel thuis voelt. Bent u een ervaren sporter? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom!

Vandaag nog lid worden bij Fysical Hillegersberg?

Enthousiast geworden? Schrijf u voor 1 december 2020 in en sport 8 weken gratis bij het afnemen van een jaarabonnement. U betaalt ook géén inschrijfgeld t.w.v. €29,95.

Wij hopen u snel te zien in onze sportschool!

Lid worden

Personal training bij Fysical Hillegersberg

Wilt u graag fitter worden? Afvallen? Lekker bewegen? Maar weet u niet hoe u moet beginnen? De personal trainers van Fysical Hillegersberg helpen u om uw doelen te bereiken. Door op een leuke, efficiënte en leerzame manier personal training aan te bieden wordt u binnen de kortste keren fit én gezond.

Personal training

Milon cirkel bij Fysical Hillegersberg

We weten allemaal dat het belangrijk is te bewegen. In ons dagelijks leven komen we meestal niet aan voldoende beweging toe en vooral onze spieren hebben die regelmatige training wel hard nodig. Onze spieren houden ons namelijk fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank.

Omdat uw tijd schaars is wilt u best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief toch? Daarom is er de Milon Cirkel. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop u afwisselend uw uithoudingsvermogen en uw spierkracht traint.

Milon Cirkel

Groepslessen

Wilt u graag in een groep trainen? Bij ons kunt u elke dag terecht voor verschillende Fysical groepslessen. Er is voor ieder wat wils: van indoor bootcamp tot yoga en van zumba tot training onder begeleiding. Plan een gratis proefles in en ervaar zelf hoe leuk het is om samen te trainen! Welke fitness groepsles kiest u?

Bekijk de groepslessen

Persoonlijke en professionele begeleiding

Bij Fysical Hillegersberg bent u altijd zeker van deskundige begeleiding. In onze sportschool werken ervaren instructeurs en fysiotherapeuten. Zij begeleiden u tijdens de groepslessen en zorgen ervoor dat u het maximale uit uzelf haalt. Zonder blessures op te lopen natuurlijk. Herstelt u van een blessure? Ook daar helpen we u graag bij, door bijvoorbeeld aangepaste oefeningen in onze lessen te geven.

Maak snel een afspraak voor een gratis proefles bij Fysical Hillegersberg!

Wij zijn zeven dagen in de week geopend, waardoor een afspraak maken makkelijk is. Wij hebben bovendien geen wachtlijsten. U kunt vaak dezelfde dag nog bij ons terecht!