Beste klanten van Fysical Hillegersberg.

 

Waar bestaat uw lichaam precies uit en wat vertelt het over uw gezondheid?

Waarom zijn uw gewicht en lengte eigenlijk niet voldoende om uw gezondheid mee te evalueren? Body Mass Index (BMI) is een veel gebruikte methode in de gezondheidspraktijk. Maar het  is ook een verouderde methode om gezondheid te beoordelen. De BMI vergelijkt namelijk uw gewicht dat u meedraagt met uw lengte. Als u gezonder wilt worden verliest u liefst vetmassa en wint u spiermassa. Een BMI of gewicht maakt alleen geen onderscheid tussen spier- en vetmassa. Dus wat zegt het dan daadwerkelijk over uw gezondheid?

 

Dankzij nieuwe technologieën is uw lichaamsgewicht onder te verdelen in specifieke componenten.

Deze nieuwe apparatuur is een soort superweegschaal, die zeer nauwkeurig onderscheid kan maken tussen de componenten waaruit uw lichaam bestaat. Fysical Hillegersberg heeft deze nieuwe technologie, de InBody methode, in huis.

 

Hoe werkt de InBody methode?

De InBody-apparatuur maakt gebruik van zogenaamde Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA). Deze methode maakt het mogelijk om uw gewicht op te delen in de verschillende componenten, waaruit uw lichaam bestaat. Uw lichaam bestaat uit water, vet, eiwitten en mineralen. Door voorafgaand aan een trainingstraject een InBody test te doen en deze regelmatig te herhalen tijdens het traject, weet u precies wat de effecten van uw inspanningen zijn. 

 

Klaar om te meten?

Bij Fyscial Hillegersberg kunt u direct een InBody test doen. De meting wordt gedaan met behulp van veilige lage stroom. U stapt zonder schoenen en sokken op het apparaat en bevestigt enkele elektroden op de aangewezen plekken. De instructies van het apparaat helpen u daarbij.

 

De resultaten van de meting volgen in slechts 60 seconden met informatie over uw gezondheid en conditie.

Voor de professionals van Fysical Hillegersberg is het een belangrijke bron voor uw persoonlijke training- en voedingsplan.

 

Weten wat uw lichaamssamenstelling vertelt over uw gezondheid? 

Maak een afspraak voor uw InBody test. Fysical is een resultaatgericht centrum a.h.v. de analyse maken we een programma op maat. 

 


Uiteraard hanteren wij de regels van het RIVM om weer veilig te kunnen trainen. Wij zijn er weer klaar voor en hebben er zin in om aan uw fitheid te gaan werken! Graag zien we u snel. Mocht u nog vragen hebben dan helpen we u uiteraard graag!

Team Fysical Hillegersberg