Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Beste klanten van Fysical Hillegersberg.

 

Waar bestaat uw lichaam precies uit en wat vertelt het over uw gezondheid?

Waarom zijn uw gewicht en lengte eigenlijk niet voldoende om uw gezondheid mee te evalueren? Body Mass Index (BMI) is een veel gebruikte methode in de gezondheidspraktijk. Maar het  is ook een verouderde methode om gezondheid te beoordelen. De BMI vergelijkt namelijk uw gewicht dat u meedraagt met uw lengte. Als u gezonder wilt worden verliest u liefst vetmassa en wint u spiermassa. Een BMI of gewicht maakt alleen geen onderscheid tussen spier- en vetmassa. Dus wat zegt het dan daadwerkelijk over uw gezondheid?

 

Vanaf 1 september 2021 bij Fysical Hillegersberg: de InBody methode. 

Dankzij de nieuwe technologie van de InBody weegschaal is het mogelijk om uw lichaamsgewicht op te delen in de verschillende componenten. Uw lichaam bestaat uit water, vet, eiwitten en mineralen. Al deze onderdelen geven informatie over uw persoonlijke gezondheid en conditie. Fysical Hillegersberg heeft deze nieuwe technologie, de InBody methode, in huis.

 

Wilt u weten hoe de InBody methode werkt?

Bij Fyscial Hillegersberg kunt u direct een InBody test doen. De resultaten van de meting volgen in slechts 60 seconden met informatie over uw gezondheid en conditie. Lees meer over de InBody methode en maak een afspraak.