Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Ben jij klaar om weer aan de slag te gaan met Fysical? ????

Beste leden van Fysical,

Wat hebben we lang op dit moment gewacht, we zijn weer open!

U kunt zich weer inschrijven via onze app voor het reserveren van een tijdsblok. Echter, i.v.m een update is de Fysical app anders in gebruik. Er zijn leden die problemen ervaren met het opnieuw gebruiken van de Fysical app. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hierover kunt u contact opnemen met trisha.walters@fysical.nl.

Verder kunt u weer terecht voor Fitness, PowerMama, Yoga en Pilates. Buiten op de grasmat geven wij de small group trainingen van 30 minuten.

Maar ook onze personal trainingen kunnen door blijven gaan. U kunt tegen een meerprijs gebruik maken van een personal training. Deze trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Een personal training van 30 minuten met 2 personen kan al vanaf € 12,50 per persoon. De credits hiervoor kunt u aanschaffen bij de receptie in Fysical.

De Bodytec trainingsmethode van Miha

Ook gaan we binnenkort met iets nieuws beginnen: Bodytec. “De Bodytec trainingsmethode benadert trainen vanuit een totaal nieuwe invalshoek: door middel van elektrische impulsen worden de verschillende spiergroepen gelijktijdig gestimuleerd. Het is al mogelijk om in 20 minuten per week effectief aan uw conditie en kracht te werken”! We starten met een introductie training, uit de hand hiervan wordt bepaald of deze training geschikt voor u is.

Een gratis proefles

Uiteraard hanteren wij de regels van het RIVM om weer veilig te kunnen trainen. Wij zijn er weer klaar voor en hebben er zin in om aan uw fitheid te gaan werken! Graag zien we u snel. Mocht u nog vragen hebben dan helpen we u uiteraard graag!

Team Fysical Hillegersberg