Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Nieuwste aanwinst bij Fysical

Heeft u onze nieuwe oefenzaal al gespot? De oude oefenzaal heeft een metamorfose ondergaan en hierboven delen wij met trots het resultaat!

In de zaal kunt u onder andere trainen, dansen en boksen. Mocht u nog niet getraind hebben in de nieuwe zaal, plan uzelf dan eens in voor een groepsles boksen, yoga of small group training én bewonder de zaal in het echt.

Plan uzelf in

PowerMama

Hoe blijft óf wordt u fit tijdens & na uw zwangerschap? Fysical is er voor alle (aankomende) mama’s met de PowerMama groepslessen. Wist u namelijk dat als u fit blijft tijdens zwangerschap, u sneller herstelt na de bevalling? Tijdens de PowerMama groepslessen leert u op een verantwoorde manier trainen.

Voorafgaand aan de eerste les starten we met een uitgebreide screening. Door onze kennis en ervaring te bundelen op het gebied van echografie en training, kunnen wij zorgen voor vermindering van veel voorkomende klachten. Zelfs, als u al vele jaren geleden bent bevallen. De PowerMama lessen zijn samengesteld door de CoreAcademy, in samenwerking met een verloskundige en bekkenfysiotherapeut.

U kunt direct starten. De groepslessen zijn leerzaam, gezellig én persoonlijk. Hieruit ontstaan vaak blijvende vriendschappen.

Plan uzelf in

Zeg maar dag tegen uw rugpijn

Fysiotherapie met de apparaten van David Spine kan dé oplossing zijn!

Met behulp van de David Spine apparaten worden uw rugklachten geëvalueerd en behandeld. Het programma wordt op u afgestemd en is een veilige & effectieve manier om de mobiliteit, kracht en coördinatie van de wervelkolom te verbeteren.

Wij hanteren geen wachtlijst, dus u kunt snel bij ons terecht voor fysiotherapie. 6 dagen per week. Heeft u vragen over de David Spine apparaten? Hiervoor u kunt terecht bij onze David Spine specialisten Johan & Robin. Of maak online een afspraak. We helpen graag!

Boek een afspraak