Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Beste klanten van Fysical Hillegersberg.

 

De zomervakantie zit er weer bijna op!

We hopen dat u een leuke zomer heeft gehad. Wellicht heeft u (of uw partner) op vakantie nagedacht over meer bewegen of een andere strategie qua bewegen.Het team van Fysical staat voor u klaar om u te helpen met het verbeteren van uw conditie en het samen gaan werken aan een fitter en gezond lichaam.

 

Vanaf 28 augustus gaat u de eigenaar van Fysical Hillegersberg Peter de Louw weer fulltime in de fitnesszaal aanwezig zien.

Hij gaat Personal trainingen verzorgen als sportfysiotherapeut en Personal trainer. Hij gaat zich richten op de resultaatgerichte klanten die zich qua fitheid, lichaamsgewicht enz sterk willen verbeteren. Ook zal hij samen met de andere instructeurs de intakes gaan verzorgen, wat een goede start is voor de basis van een goed resultaat.

 

We hebben een muur uit de fitness zaal gebroken,

om zo een nog betere ventilatie te verkrijgen. Dit geeft meer overzicht voor onze trainers en ander personeel. Ook is hierdoor de temperatuur en het geluid van de muziek verbeterd.

 

Luc één van onze personal trainers gaat zijn droom achterna en zal per 31-08 stoppen bij Fysical.

Wij wensen hem natuurlijk het allerbeste en veel succes in zijn verdere carrière! Met de inzet die hij heeft gaat dit zeker goed komen.

 

Vanaf september gaat Fysical samenwerken met Inbody.

Dit is één van de stappen die Fysical zet in de nieuwe visie: resultaatgericht gaan werken. Dit kan alleen met een hele goede beginmeting en duidelijke doelstelling.

 

Alle klanten die lid zijn van Fysical krijgen gratis een eerste Inbody meting en een een nieuwe intake.

Hiervoor kunt u vanaf medio september een afspraak maken bij de receptie van Fysical.

 

De komende jaren zal ons centrum de plek worden waar u kunt fitnessen op fysiotherapie niveau.

Zo maken we de overgang van fysiotherapie naar fitness klein en kunnen we preventief klachten voorkomen voor u in de fitness.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Uiteraard hanteren wij de regels van het RIVM om weer veilig te kunnen trainen. Wij zijn er weer klaar voor en hebben er zin in om aan uw fitheid te gaan werken! Graag zien we u snel. Mocht u nog vragen hebben dan helpen we u uiteraard graag!

Team Fysical Hillegersberg