Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Bodytec Training in Hillegersberg-Schiebroek

Een succes bij Fysical Hillegersberg: de Bodytec trainingsmethode van Miha! De Bodytec trainingsmethode benadert trainen vanuit een totaal nieuwe invalshoek: door middel van elektrische impulsen worden de verschillende spiergroepen gelijktijdig gestimuleerd. Het is al mogelijk om in 20 minuten per week effectief aan uw conditie en kracht te werken!

EMS-training is een uiterst effectieve en efficiënte manier om kracht en spieren op te bouwen en tegelijkertijd lichaamsvet te reduceren. Een trainingssessie duurt slechts 20 minuten en wordt altijd begeleid door een gekwalificeerd trainer die het trainingsprogramma en de voortgang opvolgt. Dankzij de persoonlijke ondersteuning is EMS-training inderdaad ‘personal training’, waarbij de trainers een onderscheidende rol spelen. Het is hun taak om een evenwicht te vinden tussen het fitnessniveau en de doelstellingen van de klant en om de klant individueel te motiveren om zijn doelstellingen te bereiken.

20min
Workout
Unieke
Trainingsmethode
100%
Afspraakgarantie
7dagen
Per week geopend

Hoe werkt Bodytec?

Tijdens de Bodytec Training draagt u een speciaal setje onderkleding die u zelf hebt aangeschaft. Dit is gemaakt van een dunne en speciale stof die de prikkels goed geleidt. Daaroverheen krijgt u een vest aan en worden er elektroden op uw billen, benen en armen geplaatst. Aan de hand van een intake die u heeft gedaan, is voor u een trainingsschema op maat gemaakt door één van onze personal trainers, zodat u helemaal op uw eigen niveau traint.

Dat maakt Bodytec Training ook zo geschikt voor iedereen. De EMS-apparatuur (Elektro Musculaire Stimulatie) van Miha Bodytec zendt elektrische signaaltjes naar uw spieren om ze effectief te trainen. Het hele lichaam, alle spiergroepen, worden zo tegelijkertijd getraind.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Tijdens uw Bodytec Training wordt u begeleid door één van onze personal trainers. Uw personal trainer zal aan de hand van tests die u hebt gedaan een persoonlijke trainingsschema maken, zodat u helemaal op uw eigen niveau traint. Heeft u vragen voor, na of tijdens de training? Daarvoor kunt u natuurlijk terecht bij onze personal trainers.

Meer resultaat in minder tijd

Een Bodytec Training van 20 minuten staat qua effectiviteit gelijk aan drie uur krachttraining in de sportschool. Met 1 workout van 20 minuten 1 keer per week merkt u dat uw spieren sterker worden en dat u fitter wordt. Het is dan ook een energieke en krachtige full body workout met direct waarneembare resultaten! Doordat u altijd persoonlijke begeleiding krijgt, hebt u een goede stok achter de deur. En omdat het u per keer maar een halfuur kost, is het heel goed te doen wanneer u niet zoveel tijd hebt. Als u echt snel resultaten wilt boeken, kunt u twee keer per week trainen en anders is één keer per week voldoende. Het is ten slotte ook heel goed te combineren als extra training naast een andere sport die u uitoefent.

Fysical Bodytec specialisten
"U kunt bij mij terecht voor coaching in trainingen en voeding."
Trisha
Manager Fitness, Voedingsdeskundige, Personal Trainer
"We hebben ook veel Spaanse klanten bij Fysical! ¡Zumba es mi pasión!"
Maria
Personal Trainer, Instructrice PowerMama, Zumba

Een gratis intakegesprek Bodytec Training bij Fysical Hillegersberg

Wilt u weten of een Bodytec Training iets voor u is? Kom langs voor een intakegesprek. Dit kan op elk tijdstip van de dag, zodat u altijd wel een moment vindt dat in uw agenda past. Tot snel!

Afspraak maken