Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

InBody Scan in Hillegersberg-Schiebroek

 

Voorafgaand aan een trainingstraject past Fysical Hillegersberg de InBody methode toe. De InBody Weegschaal is een soort superweegschaal, die zeer nauwkeurig onderscheid kan maken tussen de componenten waaruit het lichaam bestaat. De resultaten van de InBody Scan worden in slechts 60 seconden verkregen. En geven belangrijke informatie over uw gezondheid en conditie. Het startpunt voor uw persoonlijke training- en voedingsplan. 

Om een goed trainingsadvies en daaropvolgend een goed trainingsschema te kunnen maken, zijn de metingen van de InBody belangrijk. Aan de hand hiervan zullen we de resultaten evalueren. De InBody Scan is nu onderdeel van ieder trainingstraject en het Welkomstpakket bij Fysical.

in 60 sec
Uw gezondheid in beeld
Resultaat
Analyse op maat
Veilige
Lage stroom
Gratis
bij ieder trainingstraject

Hoe werkt de InBody methode?

De InBody-apparatuur maakt gebruik van zogenaamde Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA). De InBody weegschaal maakt het mogelijk om uw gewicht op te delen in de verschillende componenten, waaruit uw lichaam bestaat. Uw lichaam bestaat uit water, vet, eiwitten en mineralen.

De InBody scan wordt gedaan met behulp van veilige lage stroom. U stapt zonder schoenen en sokken op de InBody Weegschaal en bevestigt enkele elektroden op de aangewezen plekken. De instructies van het apparaat helpen u daarbij.

Professionele begeleiding voor een optimale gezondheid

Door voorafgaand aan een trainingstraject een InBody scan te doen en deze regelmatig te herhalen tijdens het traject, weet u precies wat de effecten van uw inspanningen zijn. De resultaten van de InBody scan zijn directe aanwijzingen voor uw persoonlijke training- en voedingsplan, waarbij de professionals van Fysical Hillegersberg u begeleiden. U meet, u traint en u weet.

 

 

Klaar om te meten?

Maak een afspraak voor uw InBody test. Fysical is een resultaatgericht centrum aan de hand van de analyse maken we een programma op maat.

De InBody Scan is nu onderdeel van ieder trainingstraject en het Welkomstpakket bij Fysical.

 

 

Afspraak maken

Fysical Personal Trainers
"Recht uit het hart."
Ernst
Personal Trainer