Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Technogym bij Fysical Hillegersberg-Schiebroek

Vanaf heden heeft Fysical Hillegersberg enkel apparaten van het beste fitnessmerk: Technogym. De apparaten zijn van hoge kwaliteit met innovatieve technologie. De cardio- en krachtapparatuur van Technogym is speciaal ontworpen om uw prestaties te verbeteren. Met behulp van de Technogym technologie kunnen wij u nóg resultaatgerichter helpen op weg naar uw doelen!
Met de Mywelness app bereik je nog makkelijker een gezondere en actievere leefstijl!

 

Doelgericht
Trainen
Unieke
Trainingsmethode
Inzicht
In resultaten
Persoonlijk
Plan

Hoe werkt Technogym?

Het fijne aan dat Fysical enkel Technogym apparatuur heeft, is dat alle apparaten gekoppeld kunnen worden aan de MyWellness app. Door deze app kunt u heel gemakkelijk uw training en resultaat bijhouden. Hiernaast kunt u ook andere sport-apps aan deze app koppelen, waardoor u ook inzicht heeft in bijvoorbeeld uw hardlooptraining die u buiten doet. Zo krijgt u een zo’n compleet mogelijk beeld over al uw (sport)inspanning!

Veel van de fitnessapparaten van Technogym zijn ontworpen voor specifieke oefeningen, zoals cardio- en krachttraining. De apparaten hebben een scherm waarop je kunt zien hoe je oefeningen uitvoert. Sommige apparaten hebben ook sensoren of andere technologieën die je helpen om je vorm te verbeteren of om je vooruitgang te volgen.

Technogym voor iedereen

De fitnessapparaten van Technogym zijn voor iedereen toegankelijk. We kunnen voor iedere doelgroep specifieke trainingsprogramma’s opstellen waardoor u op uw eigen niveau kan trainen. Met behulp van de innovatieve technologie kunnen we nóg beter meten, bijsturen en u begeleiden naar uw gewenste resultaat!

Bent u bijvoorbeeld van plan om te gaan skiën of snowboarden? Dan kunt u zichzelf door middel van een gevarieerd programma hierop trainen. Of, misschien bent u in verwachting en wilt u uzelf  hierop voorbereiden door fit te blijven. Met een op u aangepast programma kijken we naar wat er mogelijk is op een verantwoorde en veilige manier. Bekijk ook eens onze PowerMama groepslessen voor een verantwoorde en gezellige training met andere mama’s to be.

 

Personal training met Technogym

Met de Technogym technologie worden ook uw personal training sessies naar een hoger niveau getild! Onze personal trainers kunnen uw nóg beter begeleiden en bijsturen.

Uiteraard ontvangt u een op maat gemaakt schema waarin we werken naar uw gewenste doelen. De Technogym apparaten zijn gloednieuw, wat het natuurlijk extra leuk maakt om te sporten.

Fysical Technogym specialist
"Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik ook de specialist van de Mywelness app."
Robin
Fysiotherapeut en Technogym specialist
"Naast mijn werk als fitness instructeur geef ik ook bokslessen"
Rick
fitness instructeur

Een gratis intake bij Fysical Hillegersberg

Wilt u weten of fitnessen met Technogym apparaten iets voor u is? U mag natuurlijk langskomen om dit zelf te ervaren tijdens een gratis intake. Plan hiervoor een geschikt moment in.

Meld uzelf aan