Dé oplossing voor uw rugklachten

De David Spine Solution is een uitgebreid evaluatie- en behandelconcept voor rugklachten. De oplossing maakt gebruik van zorgvuldig gerichte beweging en gecontroleerde belasting om het deconditioneringssyndroom in verband met rugpijn om te keren.

Veilig
Herstellen
Persoonlijk
Behandelingsplan
9+
Patiënttevredenheid
7 dagen
Per week geopend

Gecontroleerd, voorzichtig én effectief

Er worden geïndividualiseerde programma’s gepland op basis van een vragenlijst, fysieke evaluaties en tests. Speciaal ontworpen apparaten bieden een veilige en effectieve manier om de mobiliteit, kracht en coördinatie van de wervelkolom te verbeteren.

Afspraak maken

Het behandelingsprogramma

Het algemene doel van een succesvolle behandeling is dat de ervaren pijn afneemt en de kwaliteit van leven toeneemt. Om dit doel te bereiken moet de actieve therapie progressief zijn en in overeenstemming met het vermogen van het individu om de veranderingen aan te passen.

De behandeling is altijd gebaseerd op een individuele beoordeling. Het verloop van het programma volgt op de subjectieve evaluatie van de patiënt van de ervaren weerstand en de pijnindicatoren. Een standaardprogramma voor het wervelkolomconcept biedt een veilige start, die in een vroeg stadium van de revalidatie kan worden gebruikt. In het begin is het bewegingsbereik klein en de belasting licht.

Beweging als medicijn

Verschillende studies hebben aangetoond dat beweging kan fungeren als medicijn voor pijnlijke gewrichten. Bij gewrichten zoals de knie, die relatief eenvoudige structuren zijn, zijn de bewegingen eenvoudig en is de belasting gemakkelijk op een gecontroleerde manier aan te brengen.

De wervelkolom is echter een zeer complexe structuur met wervels, schijven, ligamenten, dynamisch functionerende rotator- en tussenwervelspieren en grote, meestal statisch functionerende steunspieren.

Fysical David Spine specialisten
"Ik ben altijd gemotiveerd om samen met de patient klachten te verhelpen."
Johan
Fysiotherapeut, Echografist
"Heel mijn leven ben ik al met sport bezig en dit verwerk ik ook in mijn therapie."
Frank
Fysiotherapeut, Dry Needling
"Recht uit het hart."
Chris
Fysiotherapeut

Afspraak maken voor een David Spine behandeling bij Fysical Hillegersberg

Maak een afspraak bij Fysical Hillegersberg: de David Spine specialist in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek! Zeker wanneer u snel geholpen wilt worden met uw rugklachten. We zijn zeven dagen in de week geopend, ook buiten reguliere werktijden om, waardoor er altijd wel een plekje voor u vrij is.

Afspraak maken