Kinderfysiotherapie in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek

Voor kinderfysiotherapie in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek bent u bij Fysical Hillegersberg aan het juiste adres. Wat kunnen wij voor u betekenen? Onze kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in de verschillende ontwikkelstadia van een kind (0-18 jaar). De kinderfysiotherapeut signaleert eventuele achterstanden en stoornissen en beschikt over de kennis en handvaten om kinderen van verschillenden leeftijden te ondersteunen in hun lichamelijke ontwikkeling.

Persoonlijk
Behandelplan
Effectief
Behandelen
9+
Patiënttevredenheid
7dagen
Per week geopend

Kindgericht oefenmateriaal

Daarnaast is zij gespecialiseerd in kinderen met orthopedische klachten. Verschillende sportblessures worden behandeld en preventieve therapie kan worden ingezet. De kinderfysiotherapeut zal op een speelse manier samen met het kind streven naar het beste (revalidatie)proces. Hierbij wordt rekening gehouden met de ontwikkeling van het kind. Er is beschikking over kindgericht oefenmateriaal dat het plezier in bewegen vergroot wat bijdraagt aan het proces.

Het belang van een goede behandeling

Voor elk kind is het van belang om de juiste motorische vaardigheden, lichaamshoudingen en bewegingen aan te leren binnen de mogelijkheden van het kind. Daarnaast kan het door blijven lopen met een blessure bij kinderen gevolgen hebben voor de ontwikkeling en de ontwikkeling van andere blessures.

Een goede samenwerking

Om het behandelproces voorspoedig te laten verlopen is goede communicatie tussen kind, ouders en behandelaar van groot belang bij kinderfysiotherapie Fysical Hillegersberg. De therapie zal namelijk veel effectiever zijn wanneer de motivatie van kind en ouder zeer hoog ligt. Aan de hand van de richtlijnen uit de kinderfysiotherapie die betrekking hebben op de hulpvraag van het kind zal een persoonlijk behandelplan opgesteld worden, waarbij er regelmatig met kind, ouders en fysiotherapeut geëvalueerd wordt.

Fysical Kinderfysiotherapie specialisten
"Van 0-18 dragen we bij aan een sportieve jeugd door middel van preventie, ontwikkeling en revalidatie."
Bregje
Kinderfysiotherapeut
"Recht uit het hart."
Simon
Personal Trainer
"Recht uit het hart."
Ernst
Personal Trainer

Afspraak maken voor een kinderfysiotherapie behandeling bij Fysical Hillegersberg

Loopt u kind ergens tegen aan, heeft hij/zij moeite met het aanleren van nieuwe vaardigheden of is er een blessure opgelopen? Meldt uw kind dan nu aan voor een intake bij onze kinderfysiotherapeut zodat we met elkaar het behandelplan kunnen opstellen.

 

Afspraak maken