Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

BBB groepslessen in Rotterdam

Strakke billen, benen en buik. Wie wil dat nu niet? Gelukkig is dat precies wat u bereikt met de Fysical BBB groepslessen in Hillegersberg-Schiebroek. Hier werkt u op plezierige wijze in een groep aan het versterken en vormen van uw buikspieren, bilspieren en beenspieren. BBB is dan ook een leuke, gezellige les om samen met vriendinnen te volgen of om nieuwe vriendinnen te ontmoeten.

Snel
Resultaat
Fitter
Voelen
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Strak in uw vel met BBB groepslessen

De groepslessen BBB staan in het teken van buikspieren, bilspieren en beenspieren trainen. Dit zijn grote spiergroepen die veel energie verbranden. Door deze spiergroepen sterker te maken, voorkomt u vervelende klachten en gaat uw vetpercentage omlaag. Dankzij het gebruik van verschillende materialen traint u bovendien altijd op een gevarieerde manier. U ziet snel resultaat en zult zich al na een paar lessen fitter voelen. Uw buik, billen en benen zijn geen ‘probleemgebieden’ meer, maar juist lichaamsdelen om trots op te zijn!

Persoonlijke en professionele begeleiding

Ook tijdens de BBB groepslessen bieden we u natuurlijk persoonlijke en professionele begeleiding. Onze ervaren instructrices Sandra en Tatjana staan elke woensdag en zondag voor u klaar. Ze begeleiden u tijdens de intensieve workout en zorgen ervoor dat u het maximale uit uzelf haalt, zonder uw lichaam te overbelasten.

Gezellig en effectief

Fysical BBB groepslessen is voor iedereen toegankelijk. Of u nu jong of oud, ervaren of beginnend bent. U kunt lichtere of zwaardere materialen gebruiken en dit steeds verder opbouwen. In de lessen werkt u op plezierige wijze aan uw kracht en conditie, samen met andere leden. Na de les even rustig bijkomen? Blijf gezellig voor een kop koffie en klets even bij met elkaar. Zo kunt u daarna vol energie aan de dag beginnen.

Fysical BBB specialisten
"Recht uit het Hart"
Sandra
Trainer
"Recht uit het Hart"
Tatjana
Trainer

Proefles BBB

Bent u benieuwd of BBB groepslessen iets voor u is? Meld u aan voor een proefles, dan kunt u het zelf ervaren. De lessen zijn op woensdag- en zondagochtend. Onze trainers verwelkomen u graag!

Meld u aan voor een proefles