Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Fitness techniek training in Rotterdam

Bent u van plan te gaan starten met fitness, of wilt u simpelweg uw fitnessvaardigheden verbeteren? Kies dan voor de fitness techniek training bij Fysical Hillegersberg. Tijdens deze lessen wordt u begeleid door een ervaren fitness instructeur én ontwikkelt u uw fitness techniek. De les is bedoeld voor jong & oud en ieder niveau is welkom. Doordat de fitness techniek training iedere werkdag gegeven wordt, is er altijd een moment dat in uw agenda past. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de les meerdere keren per week te volgen, hiermee bereikt u nóg sneller uw fitnessdoel!

Techniek
Verbetering
Ervaren
Instructeurs
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Trainen van uw fitness techniek

De fitness techniek training is een leerzame groepsles van een uur, waarin u elke spiergroep kunt trainen. De les start met een korte warming-up, waarna er aandacht is om uw techniek van verschillende fitnessoefeningen te verbeteren.

U leert hier niet alleen hoe u bepaalde oefeningen het beste kan uitvoeren, maar ook hoe u uw training kan opbouwen. Andere onderwerpen zoals voeding én het nemen van voldoende rust komen aan bod. Door het structureel volgen van de fitness techniek training zult u merken dat niet alleen uw techniek verbetert, maar ook uw fitnessdoelen sneller behaald worden.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze ervaren trainers Jeremy, Simon en Luc gaan graag met u aan de slag om uw fitness vaardigheden te verbeteren. Tijdens de les begeleiden ze u met persoonlijke aandacht en helpen ze u de oefeningen goed uit te voeren. Zo voorkomt u blessures én haalt u alles uit uw training. Ook voor vragen en persoonlijk advies staan zij natuurlijk voor u klaar.

Altijd een moment dat in uw agenda past

Doordat de fitness techniek training iedere werkdag gegeven wordt, is er altijd wel een moment dat u goed uitkomt. Wanneer u de lessen met enige regelmaat volgt, zult u merken dat niet alleen u techniek verbetert, maar u ook (nog) meer plezier krijgt in het fitnessen. U werkt hierdoor snel naar uw doelen toe.

Fitness techniek training specialisten
"Mijn doel is om het uiterste uit iedereen te halen."
Jeremy
Personal Trainer
""Recht uit het hart.""
Simon
Personal Trainer

Proefles fitness techniek training

Wilt u aan de slag om uw fitnessvaardigheden te verbeteren in Fysical? Boek dan een proefles op een moment dat u uitkomt. Onze trainers maken u graag wegwijs en vertellen u alles over deze les.

Meld u aan voor een proefles