Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Hatha Yoga groepslessen in Rotterdam

Heeft u een druk bestaan en bent u op zoek naar ontspanning? Dan is Hatha Yoga de ideale groepsles voor u. De Hatha Yoga groepslessen bij Fysical Hillegersberg staan in het teken van inspanning, ontspanning, bewustwording en verstilling. Met deze les creëert u rust in uw hoofd en lichaam.

Rust
Creëeren
Balans
Verbeteren
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Wat is Hatha Yoga?

Hatha Yoga is een klassieke, relatief rustige yogastijl die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens de yogales doet u lichamelijke oefeningen, ademhalingsoefeningen en is er ruimte voor meditatie. De les bevat zowel actieve als passieve houdingen, wat zorgt voor inspanning en ontspanning. De houdingen worden wat langer aangehouden dan in andere yogastijlen. Hatha Yoga vermindert stress, geeft energie, verbetert uw balans en brengt innerlijke rust.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze yoga-instructrices Annet en Patricia zijn ervaren professionals die u begeleiden tijdens de Hatha Yoga groepslessen. Ze helpt u de oefeningen op de juiste manier uit te voeren en leert u verschillende ademhalingstechnieken. Bent u nog niet zo ervaren in yoga? Geen probleem. Annet en Patricia bieden verschillende opties bij de oefeningen. Hierdoor is de les voor iedereen toegankelijk en haalt u altijd het beste uit uzelf.

Meer energie en innerlijke rust

Als u regelmatig onze yogalessen volgt, zult u merken dat u meer energie en innerlijke rust krijgt. Door de lichamelijke oefeningen en verschillende ademhalingstechnieken traint u zowel uw lichamelijke als geestelijke balans. Dit zult u ook merken in uw dagelijks leven. Gun uzelf dit momentje van rust!

Fysical Hatha Yoga specialisten
"Hatha Yoga vermindert stress, geeft energie, verbetert uw balans en brengt innerlijke rust."
Annet
Yogaleraar

Proefles Hatha Yoga

Lijkt Hatha Yoga u wel wat? Meld u dan aan voor een proefles aan. We zien u graag tijdens de yogales in de ochtend op maandag en vrijdag, of in de avond op dinsdag of vrijdag.

Meld u aan voor een proefles