Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Integrale Yoga groepslessen in Rotterdam

Wilt u meer balans in uw leven? Met de Integrale Yoga groepsles werkt u aan de balans tussen lichaam en geest. Deze vorm van yoga richt zich op zelfobservatie en concentratie, zodat u ervaart wat er werkelijk speelt. Dankzij het rustige karakter is de les geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Balans
Vinden
Rust
Creëren
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Wat is Integrale Yoga?

Voor wie niet wil kiezen tussen verschillende yogastijlen, is Integrale Yoga de perfecte keuze. Integrale Yoga combineert verschillende klassieke yogastijlen en wordt daardoor ook wel de meest volledige soort yoga genoemd. Er komen verschillende elementen terug in de les: ontspanningsoefeningen, ademoefeningen, Hatha Yoga en meditatie. Heeft u nog niet zoveel ervaring met yoga? Dan is Integrale Yoga een goede manier om hiermee kennis te maken.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Tijdens de groepslessen Integrale Yoga wordt u begeleid door onze ervaren instructeur. U wordt geholpen bij het op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen. Zowel voor beginners, gevorderden en geblesseerden bieden wij bij de oefeningen verschillende opties. Zo kan iedereen met deze les uit de voeten. Natuurlijk zijn tijdens de les ook de benodigde materialen aanwezig, dus een yogamat meenemen is niet nodig. Neem wel zelf een handdoek mee.

Met een opgeruimd hoofd het weekend in

De ademhalingstechnieken en bewustwordingsoefeningen uit de Integrale Yoga gebruikt u ook gemakkelijk in uw dagelijks leven. U zult merken dat u beter met stressvolle situaties om kunt gaan en uw gedachten beter kunt ordenen. Daarnaast bent u tijdens de les lekker in beweging en werkt u aan uw lenigheid. De les op vrijdag om 18:00 uur is de ideale manier om de drukke werkweek van u af te schudden en vol energie het weekend in te gaan.

Fysical Integrale Yoga specialisten
"Recht uit het hart"
Yogaleraar

Proefles Integrale Yoga

Wilt u de yogales zelf ervaren? Neem een proefles! Deze kunt u gratis inplannen. We zien u graag in onze sportschool en vertellen u alles wat u wilt weten over deze en andere lessen. Benieuwd naar de fitnessruimte? Deze laten wij u natuurlijk graag zien.

Meld u aan voor een proefles