Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Pump groepslessen in Rotterdam

Snel vet verbranden en een strakker lichaam krijgen? Dan moet u zeker bodypump bij Fysical Hillegersberg eens proberen. Tijdens deze groepsles versterkt u alle belangrijke spiergroepen op een leuke manier. Voor u het weet, heeft u ruim 500 calorieën verbrand.

Strakker
Lichaam
Houding
Verbeteren
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Trainen op eigen niveau

Tijdens bodypump gebruiken we losse gewichten en een barbell. Dit is een lange stang waar aan weerszijden gewichten kunnen worden bevestigd. U bepaalt zelf met welke gewichten u traint. Hierdoor traint u altijd op uw eigen niveau en is de les voor iedereen toegankelijk.

Verbetering van alle spiergroepen

In de Pump groepslessen nemen we alle spiergroepen stevig onder handen. Zo wordt uw gehele lichaam sterker en verbetert uw houding. Elke les begint met een warming-up, waarna we doorgaan met verschillende krachtoefeningen van de armen, benen en billen. Vervolgens zijn de buikspieren aan de beurt. De oefeningen zijn pittig, maar de opzwepende muziek sleept u er doorheen. Na deze intensieve training kunt u rustig op adem komen tijdens de cooling-down. En daarna met een voldaan gevoel naar huis!

Snel effect

Voor wie snel effect wil zien, is bodypump zeer geschikt. In korte tijd verbrandt u veel calorieën, waardoor u snel overtollige kilo’s verliest. Tegelijkertijd maakt u met de oefeningen uw lichaam strakker en wordt uw uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Dit heeft een positief effect op uw dagelijks leven. Na een paar lessen zult u al merken dat u zich fitter voelt en makkelijker beweegt.

Fysical Pump specialisten
"Recht uit het hart"
Tessa
Trainer

Persoonlijke en professionele begeleiding

Het is bij krachttraining erg belangrijk dat de oefeningen goed uitgevoerd worden. Bij verkeerde uitvoeringen liggen blessures op de loer. Tessa is een ervaren trainer die u graag helpt tijdens de les. Zij kan u ook helpen met het kiezen van de juiste gewichten. Zo haalt u altijd het maximale uit uw workout, zonder iets te overbelasten.

Meld u aan voor een proefles