Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Running Bootcamp groepslessen in Rotterdam

Gaat u binnenkort een marathon lopen of wilt u uw hardlooptechniek verbeteren? Dan bent u bij Fysical Hillegersberg aan het goede adres. Onze Running Bootcamp groepsles is geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers.

Conditie
Opbouwen
Techniek
Verbeteren
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Conditie en spierkracht opbouwen

Bij Running Bootcamp ligt de nadruk op hardlopen, technisch lopen en bootcamp oefeningen die de hardlooptechniek verbeteren. Door deze training te volgen, bouwt u zowel conditie als spierkracht op. Spierkracht is minstens net zo belangrijk als het opbouwen van conditie. Het helpt namelijk vervelende blessures te voorkomen. Heeft u een hardloopwedstrijd op de planning staan? Dan kunt u daar in deze les naar toe trainen. Zo zorgen we er samen voor dat u goed getraind aan de start verschijnt!

Voorkom vervelende blessures

Hardlopen is een blessuregevoelige sport. Zo zijn er typische hardloopblessures zoals de lopersknie, shin splints, hielspoor of enkelklachten. Een goede techniek, sterke spieren en voldoende training zijn dan ook erg belangrijk. Bij de Running Bootcamp groepsles leert u op een veilige manier hardlopen, zonder uw lichaam te overbelasten. In de lessen wordt veel aandacht besteed aan uw hardlooptechniek. Zo haalt u het beste uit uw training en voorkomt u blessures.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Running Bootcamp groepslessen worden gegeven door onze Personal Trainer Jeremy. Hij begeleidt u in het trainen naar een hardloopwedstrijd en helpt uw techniek te verbeteren. En natuurlijk uw hardloopprestaties! Jeremy helpt u graag uw streeftijd te bereiken. Tijdens de les kunt u rekenen op deskundig advies en persoonlijke begeleiding.

Fysical Running Bootcamp specialisten
"Mijn doel is om het uiterste uit iedereen te halen."
Jeremy
Personal Trainer

Ontmoet andere lopers uit de buurt

Running Bootcamp groepslessen bij Fysical Hillegersberg is de uitgelezen kans om andere lopers uit de buurt te ontmoeten. In de lessen hangt een gezellige sfeer en traint u in groepsverband om uw prestaties te verbeteren. Wilt u naast de lessen extra trainen, maar niet in uw eentje? Onze leden rennen buiten de lessen ook vaak met elkaar. Wie weet staat u binnenkort wel samen in het startvak van een hardloopwedstrijd in de buurt!

Meld u aan