Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Senioren Fit groepslessen in Rotterdam

Senioren Fit is een groepsles voor ouderen die fit willen worden of blijven. Tijdens de lessen houden we niet alleen rekening met wat u niet kan, maar vooral ook met wat u wél kan. Zo haalt u het beste uit uw training en blijft u vitaal!

Fit
Worden of blijven
Balans
Verbeteren
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Fitness voor ouderen

Als u ouder wordt, is fitheid geen vanzelfsprekendheid meer. Daarom is het belangrijk om in beweging te blijven. Wanneer ouderen fit willen worden of blijven, moedigen wij dit dan ook alleen maar aan. In onze lessen wordt rekening gehouden met de oudere sporter, maar wel intensief bewogen. Begint u net met sporten? Geen probleem. Er worden oefeningen gegeven met verschillende opties voor verschillende niveaus. U kunt dus altijd meedoen en het maximale uit uzelf halen. De Senioren Fit groepslessen zorgen ervoor dat pijn- en stijfheidsklachten verminderen en u uw algehele conditie en balans verbetert. Na een paar lessen zult u al zien dat u meer energie krijgt om leuke dingen te doen!

Persoonlijke en professionele begeleiding

Tijdens senioren fitness kunt u rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding. Onze ervaren trainers geven u gevarieerde oefeningen, met verschillende opties voor elk niveau. Zo traint u altijd op een verantwoorde manier. De personal trainers letten tijdens de lessen goed op of de oefeningen op de juiste manier uitgevoerd worden. Op deze manier voorkomt u samen vervelende blessures en haalt u het beste uit uw training.

Sporten met leeftijdsgenoten uit de buurt

Naast bewegen, staat ook plezier voorop bij Senioren Fit. In de lessen hangt dan ook een gezellige, ongedwongen sfeer. Een extra voordeel is dat u leeftijdsgenoten uit de buurt ontmoet. Na elke les is er tijd voor een kop koffie om even op adem te komen en na te praten. Vaak ontstaan er vriendschappen bij Senioren Fit en ondernemen leden ook buiten Fysical activiteiten met elkaar.

Fysical Senioren Fit specialisten
"We hebben ook veel Spaanse klanten bij Fysical! ¡Zumba es mi pasión!"
Maria
Personal Trainer, Instructrice PowerMama, Zumba

Gratis proefles Senioren Fit

Bent u benieuwd naar de Senioren Fit groepsles? Kom het dan gerust een keertje uitproberen. U kunt een gratis proefles plannen om te kijken of het iets voor u is. Maria ziet u graag in de les!

Meld u aan voor een gratis proefles