Small group training in Rotterdam

Heeft u weinig tijd, maar wilt u wel al uw spiergroepen trainen? Kies dan voor de Small group training bij Fysical Hillegersberg. U traint op hoge intensiteit, zodat u in slechts een half uur het maximale uit uw workout haalt. Als u wilt afvallen, aan uw kracht of conditie wilt werken, is deze energieke full body workout de ideale groepsles voor u. De les wordt op verschillende dagen en tijdstippen gegeven, zodat u altijd een moment vindt dat in uw agenda past.

Energieke
Groepsles
30
Minuten
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Kracht- en conditietraining

De Small group training is een energieke groepsles van een half uur, waarin elke spiergroep aan bod komt. De les begint met een korte warming-up, waarna intensieve krachttraining en conditietraining in hoog tempo worden uitgevoerd en elkaar snel afwisselen. Hierdoor verbrandt u in korte tijd veel calorieën en voor u het weet bent u alweer met de cooling-down bezig. Al na een paar lessen van de full body work out zult u merken dat uw kracht en conditie explosief zijn toegenomen.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze ervaren trainers Elodie, Maria en Jeremy gaan graag met u aan de slag om alle spiergroepen aan te pakken. Tijdens de les begeleiden ze u met persoonlijke aandacht en helpen ze u de oefeningen goed uit te voeren. Zo voorkomt u blessures en haalt u alles uit uw training. Ook voor vragen en persoonlijk advies staan ze voor u klaar.

Altijd een moment dat in uw agenda past

Doordat de Small group trainings op verschillende dagen en momenten gegeven wordt, is er altijd wel een moment dat u goed uitkomt. Zo kunt u bijvoorbeeld voor of net na uw werk een les volgen. Liever in het weekend trainen? Dat kan natuurlijk ook. Dankzij de korte duur van de les bent u niet uw hele ochtend, middag of avond kwijt. Voor het beste resultaat volgt u meerdere lessen per week.

Small group training specialisten
"Naast fitness, doe ik ook graag aan hockey en kitesurfen."
Elodie
Personal Trainer
Marie de la Rosa - Fysical Hillegersberg
" ¡En Fysical también tenemos muchos clientes españoles! ¡Zumba es mi pasión!"
Maria
Personal Trainer, Instructrice PowerMama, Zumba
"Mijn doel is om het uiterste uit iedereen te halen."
Jeremy
Personal Trainer

Gratis proefles Small group training

Wilt u in een half uur al uw spiergroepen trainen en aan uw conditie werken? Boek dan een gratis proefles op een moment dat u uitkomt. Onze trainers maken u graag wegwijs en vertellen u alles over deze les.

Meld u aan voor een gratis proefles