Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Fitness gesloten tot 1 september. Fysiotherapie weer geopend.

Beste fitness klanten van Fysical Hillegersberg,

Vandaag hebben we vooralsnog slecht nieuws gekregen, de sportscholen in Nederland blijven gesloten. Dat betekent dat het fitness gedeelte van Fysical gesloten blijft tot 1 september. Voor ons is dit besluit van het ministerie onbegrijpelijk! We voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne, ventilatie, luchtvochtigheid en veiligheid. Ook hebben we een goed plan om ieder te kunnen laten trainen in een ruimte met acceptabele nieuwe regels. De inrichting is veranderd en er zijn meer mogelijkheden om te kunnen desinfecteren en schoon te maken. Ons nieuwe protocol ligt klaar en we waren klaar om u weer van dienst te zijn.

Maar zoals het er nu voorstaat zullen we pas op 1 september weer open mogen.

Om deze reden zullen we alle abonnementen per direct pauzeren en willen we u bedanken voor uw loyaliteit van de afgelopen periode. We hebben ons best gedaan om u online en op afstand zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij zien Fysical als een gezondheidscentrum en hadden graag in de komende periode een bijdrage willen leveren aan uw fitheid en gezondheid. Onze brancheorganisatie zal er alles aan doen om voor ons op te komen en onze belangen te gaan behartigen.

Ons dieetprogramma SLIMdiet zullen we blijven aanbieden, de intake kunnen we telefonisch doen en de producten koopt u online. Het fysiotherapie gedeelte van Fysical is wel geopend en hiervoor kunt u per direct ook weer afspraken maken (lees het persbericht over fysiotherapie hier). Trainen op de David Spine kan middels een afspraak met uw behandelend of begeleidend fysiotherapeut.

Peter, Trisha en het hele team van Fysical Hillegersberg