Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Vol begrip, maar met pijn in ons hart gaat Fysical Fitness en Fysiotherapie dicht tot minimaal 28 april.

Beste leden en klanten,

U bent van ons de laatste jaren gewend dat we niet zomaar de zaak sluiten. Bij alle verbouwingen hebben we de werkzaamheden in het weekend en avonden gedaan. Altijd hebben we gedacht aan hoe we de klanten het beste van dienst kunnen zijn en dat doen we ook op dit moment! We kunnen nu niet anders dan sluiten in het belang van ons allemaal! Dit doen we met veel pijn in ons hart, want zeker in deze tijd is bewegen en fit blijven essentieel.

Fysical sluit naast fitness ook het fysiotherapie gedeelte. Wij kiezen voor de gezondheidsrisico’s van onze klanten en het personeel zo minimaal mogelijk te houden. Wij zijn wel bereikbaar op peter@fysical.nl en Whatts app: 010-4186050. Ook zullen wij desgewenst en pro-actief u oefeningen toesturen uit ons huiswerkprogramma. Vragen aan uw therapeut kunt u mailen of appen.

Wij gaan in de tussentijd Fysical schoonmaken, opruimen, opknappen, schilderen en verbouwen waar nodig. Want mijn motto zal altijd blijven dat je “bij tegenwind harder moet trappen” en dan kom je er uiteindelijk wel. Wij komen ook hier sterker uit en zullen dan allemaal weer de handen uit onze mouwen steken om u van dienst te zijn!

Zorg goed voor jezelf, blijf gezond en tot snel!

Peter de Louw en team Fysical Hillegersberg