Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Het is zover, vanaf 1 juli zijn we weer open!

Tweeduizendtwintig zal ons bijblijven als een bijzonder jaar, het jaar waarin het COVID-19 virus mens en maatschappij hard raakte. Met name voor de getroffen families die geliefden verloren, mensen met vitale beroepen die vaak bovenmenselijke prestaties hebben geleverd, diegenen die hun baan kwijtraakten, en voor ondernemers die hun bedrijf als los zand tussen hun vingers zagen wegglippen.

Bewondering voor het overheidsbeleid sloeg na verloop van tijd bij velen om in wanhoop en frustratie. Wat wil je, wanneer je toekomst ingrijpend op zijn kop komt te staan?

Wij, als team van Fysical Hillegersberg, hebben de afgelopen periode benut om onszelf kritisch onder de loep te nemen en ons maximaal voor te bereiden op het moment dat wij jullie weer kunnen verwelkomen. Volgens de richtlijnen van het RIVM maar ook op een manier die bij 010 past: samen de schouders eronder! Onze club, onze service en ons programma-aanbod is nu verfijnder dan ooit tevoren. Klaar om u te helpen bij het behalen en het behouden van een sterk immuunsysteem, uw ideale gewicht, het verhelpen van vervelende blessures, etc.

Dus van alle berichten die wij u de afgelopen maanden gestuurd hebben, is dit de meest positieve!

Wat hebben wij de gezelligheid en sportiviteit van u allen gemist! Uw reacties op ons beleid waren vaak zeer positief en motiverend, ook op ons keuzebeleid t.a.v. abonnementen. Dit voelde voor het hele team prettig, het gaf ons vertrouwen om ook na de crisis op goede voet met elkaar verder te kunnen. Wij hebben regelmatig e-mails ontvangen waarin het gemis van het wekelijkse sportmoment, het kopje koffie en het sociale deel van onze sportschool werd aangegeven.

Wat is er veranderd en hoe kunt u komen trainen? Allereerst, de grootste verantwoordelijkheid om veilig met elkaar te bewegen, trainen, omgaan etc. is ons eigen gedrag en de verantwoordelijkheid die we daarin nemen. We moeten zoveel mogelijk de 1,5 meter waarborgen.

De veranderingen binnen Fysical op een rijtje:

 • We hebben buiten een ruimte gecreëerd voor extra buitenlessen en personal trainingen.
 • U moet zich voortaan inschrijven via de app voor de groepslessen, Milon trainingen, fitness, Virtual spinning en David Spine concept trainingen.
 • U ziet in de app of u nog kunt reserveren en met hoeveel klanten u tegelijk traint.
 • U kunt zich drie weken van tevoren al via de app inschrijven.
 • We gaan werken in blokken van 1,5 uur, zodat u ruim de tijd heeft om een training te kunnen uitvoeren.
 • Heeft u nog niet gereserveerd, maar ziet u dat er ruimte is, dan kunt u nog steeds “impulsief” komen trainen (wel even aanmelden).
 • U krijgt uw “eigen” desinfectie materiaal mee.
 • De looprichting is middels stickers op de vloer aangegeven.
 • We hebben vakken gemaakt zodat u gemakkelijk de afstand tot elkaar kan waarborgen.
 • De groepslessen duren voortaan 55 minuten. Hierdoor kunnen we beter de materialen en de zaal schoonhouden.
 • De ventilatie is geoptimaliseerd.
 • In en uitchecken bij de receptie is verplicht om precies te weten wie er aanwezig is. Ook weten we zo hoeveel klanten er tegelijk binnen Fysical zijn. Deze gegevens zijn we verplicht om 4 weken te bewaren.

Dus vanaf nu is de app van Fysical belangrijker dan ooit. Deze kunt u downloaden en op uw telefoon installeren.

Mocht u hulp nodig hebben met het installeren van de Fysical app dan kunt u langskomen met uw telefoon of even bellen naar de receptie 010-4186050.

Om de administratiedruk te verlagen willen wij de betaling van uw abonnement in het vervolg plaats laten vinden via automatische incasso. Daarnaast zal de pauzering van de abonnementen, die was ingesteld vanwege de coronacrisis, worden opgeheven.

Tot snel, het Fysical Hillegersberg Team