Alle supplementen op één plek met Fysical Hillegersberg

Fittergy gelooft erin dat mensen meer uit het leven kunnen halen als ze sporten, gezond eten en voedingssupplementen gebruiken. De missie van Fittergy is daarom om mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid door het verkrijgen van een fitter, slanker en vitaler lichaam.

24/7
Beschikbaar
100%
Zuiver
100%
Afspraak garantie
7 dagen
Per week geopend

Dé spirit van Fittergy supplementen

Betere resultaten, meer bereiken én uw grenzen verleggen in de sport, uw dagelijks of zakelijk leven. Dat is de spirit van Fittergy.

De visie van Fittergy is dat met sporten, vasten of andere lifestyle veranderingen in combinatie met voedingssupplementen een stofwisselingssignaal op gang wordt gebracht. Het wetenschappelijk onderzoek van Fittergy toont aan dat sport en levensstijl aanpassingen in combinatie met voedingssupplementen een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van uw gezondheid.

Kwaliteit en productie van Fittergy

De kwaliteit van de producten van Fittergy is voor ons zeer belangrijk. U kunt erop vertrouwen dat de producten die geproduceerd worden door Fittergy zuiver zijn en in de juiste dosering worden geproduceerd. De productie vindt daarom plaats volgens de HACCP normen en in een hygiënische ruimte, in farmaceutische machines én volgens productieprotocollen die ook in de farmaceutische bereidingswijzen gebruikt worden. Ten slotte wordt er ter controle regelmatig via een gecertificeerd laboratorium gekeken naar de kwaliteit van de voedingssupplementen.

Maak kennis met Fittergy voedingssupplementen

Wilt u kennismaken met de voedingssupplementen van Fittergy? Bestel dan nu via de webshop van Fittergy en maak gebruik van de kortingscode ‘FYSICAL1’ en ontvang 2 euro korting op uw bestelling!

Bestel nu
Fysical Fittergy specialisten
"Ik bewijs dat veel klachten door meer en beter te bewegen aangepakt kunnen worden."
Peter
Directeur, (Sport)-Fysiotherapeut
"U kunt bij mij terecht voor coaching in trainingen en voeding."
Trisha
Manager Fitness, Voedingsdeskundige, Personal Trainer
"Recht uit het hart."
Lorena
Voedingsdeskundige

Maak een afspraak met één van onze voedingsdeskundigen

Er nog niet helemaal van overtuigd of de voedingssupplementen van Fittergy iets voor u is? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met één van onze voedingsdeskundigen en laat u informeren over de voordelen. Wij zijn zeven dagen in de week geopend, ook buiten reguliere werktijden om, waardoor er altijd wel een plekje voor u vrij is.

Afspraak maken