Simpel én smakelijk afvallen

Calorieën tellen, te weinig voedingsstoffen binnen krijgen en een gedoe met recepten. Komt dat u bekend voor? Met de succesvolle afslankmethode van SLIMdiet hoeft u zich daar niet meer over na te denken en valt u op een verantwoorde manier af zónder knorrende maag. De diëtisten, fijnproevers, onderzoekers en sportievelingen van SLIMdiet hebben simpele én smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol voedingsstoffen zitten.

De methode van SLIMdiet is simpel, de gerechten smakelijk en de resultaten indrukwekkend!

Simpel
Afvallen
Smakelijke
Gerechten
100%
Afspraak garantie
7 dagen
Per week geopend

Gezond én betaalbaar

De afslankmethode van SLIMdiet brengt u in vier gemakkelijke en betaalbare stappen naar een gezondere leefstijl. Deze stappen kunt u volgen op uw eigen tempo en met uw eigen doelen in ogen. Deze doelen zal u voorafgaand het dieet samen met uw voedingscoach opstellen. Vervolgens zal de voedingscoach u begeleiden, zodat u precies weet hoe lang u bezig bent en wat u moet doen.

De vier stappen van SLIMdiet

Tijdens de eerste stap eet u vijf SLIMdiet maaltijden per dag, gecombineerd met groenten. Bij stap 2 schakelt u voor de avondmaaltijden over op vlees- of visgerechten met groenten. Als u aan stap 3 begint, bent u al bijna op uw streefgewicht en bij stap 4 zorgen onze experts ervoor dat u geleidelijk afscheid neemt van het dieet en te werken aan een blijvend én gezond eetpatroon.

Maak kennis met SLIMdiet

Wilt u eerst kennis maken met de heerlijke gerechten van SLIMdiet? Bestel dan nu via Fysical Hillegersberg de SLIMdiet assortimentbox bestaande uit 36 verschillende gerechten en ontvang tijdelijk 25% korting. Bent u na een week overtuigd dat het voedingsprogramma bij u past? Dan gaan we door!

Bestel nu
Fysical SLIMdiet specialisten
"U kunt bij mij terecht voor coaching in trainingen en voeding."
Trisha
Manager Fitness, Voedingsdeskundige,
Personal Trainer
"Recht uit het hart."
Lorena
Voedingsdeskundige

Maak een afspraak met onze voedingscoach

Er nog niet helemaal van overtuigd of de afslankmethode van SLIMdiet iets voor u is? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met onze voedingsdeskundige en laat u informeren over de voordelen. Wij zijn zeven dagen in de week geopend, ook buiten reguliere werktijden om, waardoor er altijd wel een plekje voor u vrij is.

Afspraak maken