Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Fit de zomer in

De zomer is officieel van start gegaan en we gaan graag een fitte zomer met u tegemoet. Plan een groepsles in voor éxtra motivatie!

Met meer dan 13 verschillende groepslessen de aankomende week is er een ruime keuze. Kiest u voor boksen, pilates of toch voor een bootcamp? U kunt direct een gratis proefles boeken.

International Yoga Day

Afgelopen dinsdag 21 juni was het International Yoga Day. Het thema van dit jaar was ‘Yoga for Humanity’ en we vierden deze dag met een Hatha Yoga groeples. Bij Fysical kunt u verschillende yogalessen volgen, namelijk Hatha Yoga en Intergrale Yoga. De lessen worden op diverse dagen aangeboden. Niets houdt u tegen, werk aan uw skills en wordt helemaal zen! Nasmasté.

Plan uzelf in

Fysiotherapie

Bij Fysical kunt u ook buiten de reguliere tijden terecht voor verschillende vormen fysiotherapie. Wij zijn 6 dagen per week geopend voor fysiotherapie, waardoor u ook gemakkelijk bij ons terecht kunt na uw werk. Daarnaast hebben we geen wachtlijst en kunt u snel geholpen worden.

Ook hebben meerdere bedrijven zich bij ons aangesloten om gebruik te maken van deze service. Interesse? We helpen u graag verder!

Boek een afspraak