Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Een gezond bewegingspatroon is belangrijk en bij Fysical Hillegersberg helpen wij u daar graag mee. Samen met één van onze fysiotherapeuten zorgen wij voor een zo effectief mogelijke behandeling op onze locatie in Hillegersberg-Schiebroek. Dit bestaat uit zelf-oefeningen en sessies met de fysiotherapeut. Een goede samenwerking zorgt voor een snel herstel! Wij hebben ruime openingstijden, zodat u ook na of voor uw eigen werk terecht kunt.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Alleen het pakket ‘Just’ wordt maar deels vergoed.

Kom bij Fysical Hillegersberg voor de beste fysiotherapie

Bij ons staat de behoefte van de cliënt altijd centraal. Om die reden hebben we een aantal kernpunten om aan die behoeften te voldoen. Goede communicatie tussen de behandelaar en cliënt is van groot belang. Om die reden is er bij ons een persoonlijke sfeer gangbaar. Bij ons heerst een echt huiskamergevoel, waardoor u zich snel op uw gemak voelt.

Kom bij Fysical Hillegersberg voor de beste fysiotherapie

Bij Fysical werken 10 fysiotherapeuten. Zij kunnen u helpen bij het verminderen van uw klachten en voorwaarden creëren om beter te kunnen bewegen. In ons fitness gedeelte kunt u actief herstellen van uw blessure en uw conditie verbeteren. Hierdoor wordt de kans op toekomstige blessures en klachten kleiner. Veel klachten ontstaan door te weinig of te eenzijdig bewegen. Ons fitness centrum is met de meest moderne en efficiënte apparatuur van Technogym en David Spine zeer geschikt om specifiek, maar ook algemeen uw fitheid en conditie te verbeteren.

U kunt snel bij ons terecht

Het is begrijpelijk dat u snel geholpen wilt worden met uw klacht. Pijn ervaren is natuurlijk erg vervelend. Daarom zit u er niet op te wachten om lang met uw klacht rond te lopen. Wij begrijpen dat maar al te goed. Om die reden hanteren wij geen lange wachtlijsten. Sterker nog: meestal kunt u al direct bij ons terecht! Zo weet u gelijk waar u aan toe bent en kan het behandeltraject snel worden ingezet!

Ruime openingstijden
Wij zijn 7 dagen in de week geopend, waarvan 6 dagen per week voor fysiotherapie. Hierdoor kunt u ook buiten de reguliere tijden om bij ons terecht. Dat is zeker handig wanneer u bijvoorbeeld een 9 tot 5 baan heeft. De fysiotherapie praktijk is gevestigd in de noordelijke deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek in Rotterdam.

Een veelzijdig en specialistisch team
Bij ons zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten werkzaam, die veel ervaring hebben met de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.