Een gezond bewegingspatroon is belangrijk en bij Fysical Hillegersberg helpen wij u daar graag mee. Samen met één van onze fysiotherapeuten zorgen wij voor een zo effectief mogelijke behandeling op onze locatie in Hillegersberg-Schiebroek. Dit bestaat uit zelf-oefeningen en sessies met de fysiotherapeut. Een goede samenwerking zorgt voor een snel herstel!

Fysiotherapie Fysical Hillegersberg Rotterdam

Het voordeel van een behandeling bij Fysical Hillegersberg

Uw klachten laten behandelen bij Fysical Hillegersberg heeft een aantal belangrijke voordelen. We begrijpen maar al te goed dat u zo snel mogelijk wilt worden genezen van uw klacht. Dit is de reden dat wij hebben gekozen voor de intensieve focus op korte behandeltrajecten, in plaats van langdurige trajecten die minder intensief zijn.

Kom bij Fysical Hillegersberg voor de beste fysiotherapie

Bij ons staat de behoefte van de cliënt altijd centraal. Om die reden hebben we een aantal kernpunten om aan die behoeften te voldoen. Goede communicatie tussen de behandelaar en cliënt is van groot belang. Om die reden is er bij ons een persoonlijke sfeer gangbaar. Bij ons heerst een echt huiskamergevoel, waardoor u zich snel op uw gemak voelt.

U kunt snel bij ons terecht

Het is begrijpelijk dat u snel geholpen wilt worden met uw klacht. Pijn ervaren is natuurlijk erg vervelend. Daarom zit u er niet op te wachten om lang met uw klacht rond te lopen. Wij begrijpen dat maar al te goed. Om die reden hanteren wij geen lange wachtlijsten. Sterker nog: meestal kunt u al direct bij ons terecht! Zo weet u gelijk waar u aan toe bent en kan het behandeltraject snel worden ingezet!

Ruime openingstijden
Wij zijn 7 dagen in de week geopend, waarvan 6 dagen per week voor fysiotherapie. Hierdoor kunt u ook buiten de reguliere tijden om bij ons terecht. Dat is zeker handig wanneer u bijvoorbeeld een 9 tot 5 baan heeft. De fysiotherapie praktijk is gevestigd in de noordelijke deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek in Rotterdam.

Een veelzijdig en specialistisch team
Bij ons zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten werkzaam, die veel ervaring hebben met de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Fysical Hillegersberg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering