Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Een zeer effectieve behandelmethode om van uw chronische pijn af te komen.

Vanuit onze praktijk in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek bieden wij Shockwave aan. Shockwave kan u helpen om chronische pijn te verminderen. Denk daarbij aan schouderverkalking, een hielspoor-blessure of bijvoorbeeld een tennisarm. Heeft u zonder succes al andere behandelingen geprobeerd om van uw chronische pijn af te komen? Een Shockwave behandeling kan dan een oplossing zijn.

Bij Shockwave therapie wordt er gewerkt met een apparaat dat geluidsgolven uitzendt. De geluidsgolven stimuleren de bloedsomloop en stofwisseling in het blessuregebied. Door Shockwave wordt uw lichaam gestimuleerd om zelf de blessure te genezen.

Blijvende
Pijn verminderen
Ervaren
Behandelaars
9+
Patiënttevredenheid
7 dagen
Per week geopend

Wat houdt Shockwave therapie in?

Bij een Shockwave behandeling onderzoekt de therapeut allereerst uw lichaam. De behandelaar bekijkt wat jouw specifieke klachten zijn en waar het blessuregebied ligt. Bij Fysical Hillegersberg hebben onze behandelaars veel ervaring om dit snel vast te stellen. Vervolgens brengt de behandelaar gel aan op het te behandelen blessuregebied. Door de gel hebben de geluidsgolven meer effect, waardoor de kans op een geslaagde behandeling aanzienlijk wordt vergroot.

Soms kan de behandeling een beetje pijn doen, maar bij ons werken ervaren behandelaars die altijd duidelijk met u communiceren. Efficiëntie is bij ons van groot belang, dus we proberen de behandelingen ook zo kort mogelijk te houden. We proberen de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Waarom Shockwave therapie en voor wie?

Shockwave therapie wordt vaak ingezet bij hardnekkige blessures die veel chronische pijn veroorzaken. Vaak komen cliënten naar ons toe voor een Shockwave therapie, wanneer andere behandelingen geen effect hebben gehad. Het gebruik van Shockwave kan dan een oplossing zijn om eindelijk van die hardnekkige pijn af te komen. Shockwave therapie is voornamelijk effectief bij peesklachten en verrekte spieren.

Shockwave resultaten

Onze therapeuten kunnen vanuit de praktijk in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek met Shockwave goede resultaten bewerkstelligen. Dit is belangrijk, aangezien goede resultaten de kans op een noodzakelijke operatie verkleinen.

Het gebruik van Shockwave heeft bewezen effect met betrekking tot het verlichten van chronische klachten. Daarnaast zet Shockwave het lichaam aan het werk, zodat uw lichaam zelf de blessure kan genezen.

Fysical Shockwave specialisten
"Ik ben altijd gemotiveerd om samen met de patient klachten te verhelpen."
Johan
Fysiotherapeut, Echografist
"Recht uit het hart."
Robin Kila
Fysiotherapeut

Afspraak maken voor een Shockwave behandeling bij Fysical Hillegersberg?

Wij zijn zeven dagen in de week geopend, waarvan zes dagen voor fysiotherapie. Hierdoor is het gemakkelijk om een afspraak te maken. Wij hebben bovendien geen wachtlijsten. We begrijpen dat u snel van uw klacht af wilt. U kunt vaak dezelfde dag nog bij ons terecht!

Afspraak maken