Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Manuele Therapie in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een Manuele Therapie behandeling bij Fysical Hillegersberg. Een manueel therapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut die beschikt over specifieke kennis en behandeltechnieken om complexe bewegingsklachten van de wervelkolom of de ledematen te onderzoeken en te behandelen. Zo kan de manueel therapeut functiestoornissen van de gewrichten (evenals de spieren) opheffen door het uitvoeren van specifieke manipulaties en mobilisaties.

Bent u verzekerd bij Menzis, Zilveren kruis, Szvk, DSW, ASR, ONVZ, CZ dienen we de declaratie in bij uw zorgverzekeraar. Bent u verzekerd bij een andere zorgverzekeraar krijgt u een particuliere factuur die u zelf moet indienen. Hiervan krijgt u dan een gedeelte vergoed.

Betere
Houding
Soepeler
Bewegen
9+
Patiënttevredenheid
7 dagen
Per week geopend

Wat houdt een Manuele Therapie behandeling in?

De manueel therapeut past hands-on technieken toe in het onderzoek en de behandeling van klachten en functiestoornissen van het houdings- en bewegingsapparaat. Deze functiestoornissen worden verholpen door het gebruik van mobilisatie of manipulatie technieken waarbij gewrichten op een bepaalde manier in beweging worden gebracht. De bewegingen variëren van grote rustige bewegingen tot vlugge korte bewegingen waarbij soms een knappend of krakend geluid optreedt (manipulatie). Het meest genoten gevolg hiervan is een verbeterde mobiliteit van het gewricht en afname van gewrichtspijn. Vaak is manuele therapie geen alleenstaande therapie en zal deze worden aangevuld door andere behandelmethoden zoals oefentherapie.

Voor wie is Manuele Therapie bedoeld?

Wanneer u één van de onderstaande klachten ervaart kan manuele therapie voor u een oplossing zijn:

  • Hoofd- , nek en schouderpijn met of zonder uitstralende pijn naar de armen.
  • Bepaalde vormen van duizeligheid, opgewekt door nekbewegingen.
  • Klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn.
  • Lage rugklachten met of zonder uitstralende pijn naar de benen.
  • Heupklachten t.g.v. artrose.
Fysical Manuele Therapie specialisten
"Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in klachten van de wervelkolom!"
Jamal
Manueel Therapeut
"Manueel therapeut in opleiding. "
Marijke
Fysiotherapeut

Afspraak maken voor een Manuele Therapie behandeling bij Fysical Hillegersberg

Maak een afspraak bij Fysical Hillegersberg: de manuele therapie specialist in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek! Zeker wanneer u snel geholpen wilt worden met uw klachten. We zijn zeven dagen in de week geopend, ook buiten reguliere werktijden om, waardoor er altijd wel een plekje voor u vrij is.

Afspraak maken