Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Fysical Hillegersberg is een sportschool voor het gehele gezin. Ongeacht uw leeftijd of wat uw huidige conditie ook is, wij bieden u een passend plan aan. Het is een laagdrempelige sportschool met de beste begeleiding en de mooiste apparatuur van Technogym! We geven motiverende aandacht naar behoefte, dus u kunt met regelmaat een afspraak maken om te evalueren en uw trainingsplan aan te passen.. Wat uw doel ook is: afvallen, herstellen, conditie verbeteren of fit blijven.
Fysical Hillegersberg is een plek waar u zich al snel thuisvoelt en resultaatgericht kunt werken aan uw fitheid of conditie.

Meteen beginnen bij Fysical Hillegersberg?

Bent u een ervaren sporter? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn 7 dagen per week geopend en gevestigd in de noordelijke deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek in Rotterdam. U kunt dus direct bij ons starten.

Intake formulier fitness

Uw eerste keer bij Fysical Hillegersberg en geïnteresseerd in een intake? Vul dan ons intake formulier in voor uw bezoek aan onze sportschool! Zo kunnen wij u het beste helpen en adviseren.

Naar het formulier