Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Beter voorkomen dan genezen

Voor sportfysiotherapie in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek of Ridderkerk bent u bij Fysical Hillegersberg en/of Ridderkerk aan het juiste adres. Wat kunnen wij voor u betekenen? In principe hebben onze sportfysiotherapeuten twee belangrijke hoofdtaken. Aan de ene kant is de behandeling gericht op het voorkomen van mogelijke sportblessures. Dit allemaal onder het motto: “beter voorkomen dan genezen”.

Naast de preventieve maatregelen behandelen onze sportfysiotherapeuten natuurlijk ook verschillende sportblessures. De cliënten die bij ons behandeld worden zijn over het algemeen zeer divers. Topsporters worden behandeld, maar ook ouderen, kinderen en andere kwetsbare doelgroepen.

Intensieve
Korte trajecten
Persoonlijk
Behandelingsplan
9+
Patiënttevredenheid
7 dagen
Per week geopend

Onze sportfysiotherapeuten staan voor u klaar

Met veel soorten sportblessures kunt u bij onze sportfysiotherapeut in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek en Ridderkerk terecht. De voornaamste sportblessures bevinden zich in de knie, schouder of enkel. Ook blessures aan andere spieren en gewrichten kunnen door ons worden verholpen. Wij werken met intensieve korte trajecten, waardoor u binnen no-time van uw blessure af bent. We hebben niet alleen een gespecialiseerd team. Fysical staat daarnaast ook bekend om zijn moderne fitnessapparatuur. Hier kunt u dan zelf trainen om het herstel te bevorderen.

Het belang van een goede behandeling

Wanneer u last hebt van een sportblessure, is het belangrijk dat u daar niet te lang mee blijft lopen. Dit kan de blessure namelijk verergeren. En hoe erger de blessure, hoe langer het herstelproces zal duren. Hebt u last van een nare sportblessure? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op. Voor ons is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de eerste afspraak.

Onze praktijk is informeel ingericht en het contact tussen cliënt en behandelaar loopt ook altijd gemoedelijk. Vaak kan onze sportfysiotherapeut in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek en/of Ridderkerk al snel de situatie inschatten. De sportfysiotherapeut zal dan ook een behandelplan opstellen. U weet dan gelijk waar u aan toe bent en wat u zoal te wachten staat.

Een goede samenwerking

Om het behandelproces voorspoedig te laten verlopen is goede communicatie tussen client en behandelaar is van groot belang bij sportfysiotherapie Fysical Hillegersberg en/of Ridderkerk. Het behandelproces zal namelijk veel effectiever zijn wanneer de motivatie van de client zeer hoog ligt. Daarom stellen we aan de hand van richtlijnen uit de sportfysiotherapie die betrekking hebben op uw blessure altijd een persoonlijk behandelingsplan op om het herstel zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Fysical Sportfysiotherapie specialisten
"Ik bewijs dat veel klachten door meer en beter te bewegen aangepakt kunnen worden."
Peter de Louw
Directeur, (Sport)-Fysiotherapeut
"Ons centrum is zeer geschikt voor een "Actief herstel""
Robin Kila
Fysiotherapeut

Afspraak maken voor een Sportfysiotherapie behandeling bij Fysical Hillegersberg

Maak een afspraak bij Fysical Hillegersberg of Ridderkerk: de sportfysio in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek en Ridderkerk! Zeker wanneer u snel geholpen wilt worden met uw sportblessure. We zijn zeven dagen in de week geopend, waarvan zes dagen voor fysiotherapie. Ook buiten reguliere werktijden om, waardoor er altijd wel een plekje voor u vrij is.

Afspraak maken