Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Fysical Ridderkerk

Een gezond bewegingspatroon is belangrijk en bij Fysical Ridderkerk helpen wij u daar graag mee. Samen met één van onze fysiotherapeuten zorgen wij voor een zo effectief mogelijke behandeling op onze locatie in Ridderkerk. Dit bestaat uit zelf-oefeningen en sessies met de fysiotherapeut. Een goede samenwerking zorgt voor een snel herstel! Wij hebben ruime openingstijden, zodat u ook na of voor uw eigen werk terecht kunt.

De ervaren fysiotherapeuten Simon Bliek en Frank le Loux zijn de praktijkeigenaren van Fysical Ridderkerk. Zij koppelen twee sterke merken aan elkaar: De Fysical (fysiotherapie) en Go! Health (Boutique stijl fitness) formules.

Bent u verzekerd bij Menzis, Zilveren kruis, Szvk, DSW, ASR, ONVZ, CZ dienen we de declaratie in bij uw zorgverzekeraar. Bent u verzekerd bij een andere zorgverzekeraar krijgt u een particuliere factuur die u zelf moet indienen. Hiervan krijgt u dan een gedeelte vergoed.

Vanaf 1 januari 2024 hebben we contracten met alle zorgverzekeraars.

Ervaren
Fysiotherapeut
Geen
Wachtlijst
Contracten
Met de meeste zorgverzekeraars
Herstel
In een mooie, sportieve omgeving

Kom bij Fysical Ridderkerk voor de beste fysiotherapie

Bij ons staat de behoefte van de cliënt altijd centraal. Om die reden hebben we een aantal kernpunten om aan die behoeften te voldoen. Goede communicatie tussen de behandelaar en cliënt is van groot belang. Om die reden is er bij ons een persoonlijke sfeer gangbaar. Bij ons heerst een echt huiskamergevoel, waardoor u zich snel op uw gemak voelt.

Contact

Fysical Ridderkerk
Sint Jorisplein 13,
2981 GB Ridderkerk
Tel. 085 – 08 05 564

Openingstijden
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 19:00
Donderdag 08:00 – 19:00
Vrijdag 09:00 – 13:00

“Het is de kunst om met mensen te bewegen, waarna ze zelf in beweging komen”. – Frank Le Loux