Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Dé meest complete voedingsapp ooit

VYTAL is een voedingsplatform en app die gebruikers helpt met afvallen, aankomen en een gezonder eetpatroon. De Fysical voedingscoaches kunnen binnen enkele minuten een volledig persoonlijk voedingsschema opstellen die weergegeven wordt in de mooie en handige app van VYTAL.

Persoonlijk
Voedingsschema
Eenvoudig
Vooruit plannen
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Behaal uw doelen gemakkelijk met Vytal

Via de handige app van VYTAL kunt u uw doelen & voorkeuren gemakkelijk doorgeven aan één van onze voedingscoaches. Daarnaast kunt u via uw profiel gemakkelijk uw voortgang volgen of via de chatfunctie vragen stellen aan uw voedingscoach. Na de proefperiode kunt u VYTAL alleen via een voedingscoach gebruiken. Kies voor Fysical Hillegersberg om effectief aan de slag te gaan!

Kies uit meer dan 1000 recepten

Dagelijks staan er maaltijden voor u klaar gebaseerd op uw wensen en doelstellingen. Het persoonlijk voedingsschema wordt samengesteld uit maar liefst 1000+ recepten, gebaseerd op uw macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd. Zelf de calorieën tellen of zelf bedenken wat u moet eten hoeft dus niet meer. Alles wordt door de coach en via de app geregeld voor u.

Eenvoudig vooruit plannen

Het samenstellen van het voedingsschema is eenvoudig en kan altijd 10 dagen vooruit gepland worden. Indien gewenst kunt u ook vrijblijvend wijzigingen doorgeven, de maaltijden zelf samenstellen of eenvoudig boodschappen doen met het handige in-app boodschappenlijstje van Vytal.

Fysical Vytal specialisten
"U kunt bij mij terecht voor coaching in trainingen en voeding."
Trisha
Manager Fitness, Voedingsdeskundige, Personal Trainer

Start vandaag nog met Vytal

Vraag vrijblijvend een gratis proefperiode aan en ontdek de voordelen van de meest complete voedingdapp ooit – Vytal! Heeft u vragen en wilt u meer weten? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met onze voedingscoach. Wij zijn zeven dagen in de week geopend, ook buiten reguliere werktijden om, waardoor er altijd wel een plekje voor u vrij is.

Nu aanvragen