Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Heeft u een blessure?

Heeft u een klacht of blessure? Ook dan kunt u ook direct bij ons van start. Wij hebben namelijk ook een fysiotherapiepraktijk. De oefeningen die u van uw fysiotherapeut krijgt, kunt u uitvoeren in onze fitness studio. Zo kunt u ongeacht uw fitheid meteen bij ons aan de slag voor uw herstel.

Spieren
Verbeteren
30min
Behandeling
100%
Afspraakgarantie
7dagen
Per week geopend
Sportmassage Fysical Hillegersberg Rotterdam

Verbeter de conditie van uw spieren

Fyscial Hillegersberg is een sportschool voor het gehele gezin. Ongeacht uw leeftijd of wat uw huidige conditie ook is, wij bieden u een passend plan aan. Het is een laagdrempelige sportschool met de beste begeleiding en we geven motiverende aandacht naar behoefte. We bespreken in een eerste intake uw huidige situatie en wensen en maken een plan zodat we pro-actief gaan starten.

Bent u een ervaren sporter? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn 7 dagen in de week geopend van 7:00 uur ’s ochtends tot 22:00 uur ’s avonds en u kunt gelijk bij ons beginnen. Wat uw doel ook is: afvallen, herstellen, conditie verbeteren of fit blijven, Fysical Hillegersberg is een plek waar u zich snel al thuisvoelt.

Afspraak maken voor een Sportmassage behandeling bij Fysical

U kunt bij ons snel geholpen worden aan uw klachten. We hanteren geen wachtlijsten en zijn zeven dagen in de week geopend. Bij een Sportmassage behandeling bij ons in Rotterdam Hillegersberg streven wij er altijd naar om in een korte periode goede resultaten te boeken. Maak dus snel een afspraak voor een Sportmassage behandeling.

Afspraak maken