Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Boksen4Kids groepslessen in Rotterdam

Wilt u uw kinderen op een leuke en speelse manier laten kennismaken met boksen? Kies dan voor Boksen4Kids bij Fysical Hillegersberg. Een boksles voor kinderen en tieners die leuk én veilig is voor iedereen. Kinderen van groep 3 t/m 8 leren hier verschillende bokstechnieken en werken aan kracht, conditie, discipline en zelfvertrouwen.

Speelse
Manier
Veilig
Sporten
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Boksen voor kinderen en tieners

Tijdens de Boksen4Kids groepslessen leren kinderen en tieners spelenderwijs boksen. De training is laagdrempelig en veilig voor elk kind. Er doen zowel jongens als meisjes mee. Door middel van verschillende spelelementen maken de kinderen kennis met boksen. Ze zijn lekker in beweging en werken op een verantwoorde manier aan hun kracht en conditie. In de uitdagende lessen komen verschillende stoottechnieken aan bod en wordt er gewerkt met pads, handschoenen en bokszakken.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze ervaren trainers leren uw kind op een veilige manier boksen. Ze helpen kinderen de juiste stoottechnieken onder de knie te krijgen en zorgen dat de oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd. Zo kunnen kinderen zorgeloos en blessurevrij kracht en conditie opbouwen, samen met vriendjes en vriendinnetjes.

Goed voor zelfvertrouwen en discipline

Bij Fysical Hillegersberg betekent boksen respectvol met elkaar omgaan. Kinderen leren tijdens de lessen beter omgaan met andere kinderen en grenzen te stellen. Onze trainers leren ze dat vechten niet de oplossing is en dat boksen bedoeld is als training in de sportschool. Dankzij de bokslessen krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en leren ze dat ze situaties onder controle hebben. Boksen4Kids is dus een goed idee voor de ontwikkeling van uw kind!

Fysical Boksen4Kids specialisten
"Op een leuke manier de kinderen kennis laten maken met boksen laat het zelfvertrouwen toenemen"
Simon
Personal Trainer, Bokstrainer

Proefles Boksen4Kids

Enthousiast geworden? Plan een proefles in. Dan kan uw kind zelf ervaren of boksen iets voor hem of haar is. Boksen4Kids wordt gegeven op dinsdag en vrijdag om 15:30 gegeven.

Meld uw kind aan