Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Senioren Fitness 70 groepslessen in Rotterdam

Wilt u fit worden of blijven en bent u boven de 70? Dan is de Senioren Fitness 70 groepsles bij Fysical Hillegersberg de ideale groepsles voor u! In deze les traint u samen met leeftijdsgenoten. U blijft lekker in beweging en kunt meedoen op elk niveau.

Veilig
Sporten
Conditie
Verbeteren
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Fit blijven met soepele spieren en gewrichten

Bewegen is belangrijk voor jong én oud. Als u ouder wordt, kunt u last krijgen van stijve spieren en gewrichten. Door te blijven sporten of dit weer op te pakken, voorkomt of verhelpt u dit. Bovendien blijft u actief en gezond. In de groepslessen Senioren Fitness 70 is er veel aandacht voor het ouder wordende lichaam. Samen met u gaan we aan de slag met gevarieerde oefeningen voor elk niveau en bewegen we op een veilige manier. U werkt aan uw conditie, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen. Hierdoor blijven uw gewrichten en spieren soepel en zult u zien dat u weer energie voor tien krijgt!

Persoonlijke en professionele begeleiding

Bij Fysical Hillegersberg krijgt u persoonlijke en professionele begeleiding. Onze trainers hebben veel ervaring met fitness voor ouderen en helpt u graag bij het uitvoeren van de oefeningen. Tijdens de lessen let hij goed op of de oefeningen goed uitgevoerd worden. Zo voorkomen we blessures. Bent u niet zo fit? Geen probleem. Wij geven u graag een aangepaste oefening. Dan kunt u toch gewoon meetrainen op uw eigen niveau. Natuurlijk kunt u ook voor, tijdens en na de les bij ons terecht met al uw vragen.

Sporten met leeftijdsgenoten uit de buurt

Het leuke aan de Senioren Fitness 70 groepslessen is dat u traint met andere senioren uit Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek. De lessen zijn gezellig en hebben een ontspannen sfeer. We sluiten de les altijd af met een kop koffie om nog even bij te kletsen met elkaar. Veel van onze leden bouwen zelfs vriendschappen op met elkaar tijdens SeniorenFit. U blijft dus fit én bouwt sociale contacten op.

Proefles Senioren Fitness 70

Wilt u ook aan uw fitheid werken tijdens de Senioren Fitness 70 groepslessen? Plan dan een proefles in. Dan kunt u zelf ervaren of de les iets voor u is.

Meld u aan voor een proefles