Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Zumba groepslessen in Rotterdam

Op een leuke manier fit worden? Dat kan met Zumba! Dans erop los in deze afwisselende groepsles en verbrand zonder dat u het doorheeft veel calorieën. Geschikt voor jong en oud en elk niveau.

Gezellig
Sporten
Strakker
Lichaam
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Wat is Zumba?

Zumba is een energieke groepsles waarin dansen en fitness gecombineerd worden. Er komen diverse Zuid-Amerikaanse dansstijlen aan bod, zoals de salsa, samba en merengue. Op een sportieve manier swingen we al deze stijlen langs. De danspassen volgen elkaar snel op, waardoor u tijdens de lessen ook uw coördinatie verbetert. Dat is in het begin misschien even wennen, maar u zult al snel merken dat u de pasjes onder de knie krijgt. Tijdens de les wisselen langzame en snellere ritmes elkaar af. Zumba is dus ook een intervaltraining.

Op een leuke manier calorieën verbranden

Omdat Zumba fitness en dansen combineert, heeft u nauwelijks door dat u aan het trainen bent. Terwijl u toch veel calorieën verbrandt! Met soepele bewegingen, uitdagende choreografie en opzwepende muziek verbrandt u vet en bouwt u conditie op. Na een paar lessen merkt u al dat u zich fitter voelt en dat uw lichaam strakker wordt. De groepslessen zijn gezellig en zeer geschikt om samen met een vriendin te doen, of om nieuwe vriendinnen te ontmoeten. Na de les kunt u nog even blijven om op adem te komen en bij te kletsen. Geniet ondertussen van een kop koffie of een lekker koud drankje.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze Zumba groepslessen worden gegeven door Maria. Zij is een ervaren trainer en danseres die u graag helpt bij het leren van de choreografie. Ze let goed op dat de bewegingen op de juiste manier uitgevoerd worden, zodat u geen vervelende blessures oploopt. Een les met Maria staat in het teken van plezier én tegelijkertijd intensief bewegen.

Fysical Zumba specialisten
"We hebben ook veel Spaanse klanten bij Fysical! ¡Zumba es mi pasión!"
Maria
Personal Trainer, Instructrice PowerMama, Zumba

Proefles Zumba bij Fysical Hillegersberg

Wilt u ook een keer meedansen om te kijken of de Zumba groepsles bij u past? Kom gezellig langs voor een proefles! Maria ziet u graag bij haar les op dinsdagavond om 19:00 uur of op vrijdagochtend om 10:00 uur.

Meld u aan voor een proefles