Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Yoga groepslessen in Rotterdam

Op zoek naar Yoga in Hillegersberg-Schiebroek? Dan bent u bij Fysical Hillegersberg aan het juiste adres. Met onze Yoga groepslessen brengt u uw lichaam en geest in balans. U komt even los van uw drukke leven en maakt uw hoofd leeg. Een goed idee dus als u wilt ontspannen! De les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Rust
Creëren
Balans
Vinden
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Wat is yoga?

Yoga is een filosofie, levenswijze en oefenmethode om het lichaam en de geest met elkaar te verbinden en in evenwicht te brengen. In de lessen neemt u verschillende houdingen aan die Asana’s worden genoemd. Met deze oefeningen rekt en strekt u allerlei spieren die zorgen voor een betere doorbloeding van het hele lichaam. Hierdoor functioneren uw klieren, organen, zenuwstelsel, gewrichten en bloedvaten beter. De combinatie van Asana’s en ademhalingstechnieken zorgt ervoor dat u ontspant, herstelt en oplaadt. Door Yoga zult u zich niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar ook mentaal en emotioneel energieker worden.

Ervaringen van onze leden

Onze leden zijn erg enthousiast over de Yoga groepslessen. Sommigen van hen noemen het zelfs de beste Yoga in Rotterdam. Wat ze zo fijn vinden aan de lessen? De deskundige begeleiding van ervaren Yoga instructrices Annet en Patricia, maar natuurlijk ook de ontspannen sfeer. Fysical Hillegersberg is laagdrempelig en er is altijd ruimte voor een praatje of een kop koffie. Veel van onze leden blijven na de les dan ook nog even om bij te praten. Met elkaar en onze trainers.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze Yoga-lessen worden verzorgd door onze instructrices Annet en Patricia. Annet geeft zelfs sinds 1996 allerlei soorten Yoga en is zeer ervaren. Bent u nieuw in Yoga? Geen zorgen. Gevarieerde oefeningen voor zowel beginners als gevorderden komen aan bod. Zo traint u altijd op uw eigen niveau. Tijdens de lessen wordt u geholpen bij de juiste uitvoering van de houdingen, zodat u niets overbelast. Ook voor overige vragen kunt u voor, tijdens en na de les bij hen terecht.

Fysical Yoga specialisten
"Hatha Yoga vermindert stress, geeft energie, verbetert uw balans en brengt innerlijke rust."
Annet
Yoga instructrice
"Yin yoga houdt de yin weefsels (gewrichten, banden en bindweefsel) in het lichaam gezond."
Patricia
Yoga & Pilates instructrice

Proefles Yoga bij Fysical Hillegersberg

Nieuwsgierig geworden naar de Yoga groepslessen? Kom gerust langs voor een proefles en ervaar het zelf.

Meld u aan voor een proefles