Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Tiener Fitness groepslessen in Rotterdam

Is uw zoon of dochter tussen de 13 en 16 jaar oud? Dan is Tiener Fitness de ideale groepsles om kennis te maken met fitness. Hier trainen jongeren onder begeleiding in een gezellige groep. Samen halen we het maximale uit de training, op een veilige en verantwoorde manier.

Veilig
Sporten
Leuke
Sfeer
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Op een veilige manier beginnen met fitness

Bewegen is goed voor jong en oud. Maar omdat het lichaam in de tienerjaren nog in de groei is, raden we extra begeleiding aan. Er mag namelijk nog niet te zwaar getraind worden in deze fase. Daarom bieden wij fitness voor jongeren. Bij Tiener Fitness Hillegersberg trainen we in een groep en maken tieners op een verantwoorde manier kennis met alle fitnessapparatuur. De les bestaat uit lichte krachtoefeningen en conditietraining. Zowel jongens als meiden zijn welkom. Er hangt een leuke en ontspannen sfeer tijdens de lessen en er ontstaan vaak blijvende vriendschappen tussen de jongeren!

Persoonlijke en professionele begeleiding

Omdat kinderen in hun tienerjaren nog in de groei zijn, is goede begeleiding extra belangrijk. Onze ervaren instructeurs helpen uw zoon of dochter graag. Ze zien erop toe dat de oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd. Op deze manier bouwen de jongeren kracht en conditie op, zonder schade aan hun lichaam toe te brengen. Vragen tijdens de les? Dan geven wij deskundig advies.

Prestaties verbeteren

De Tiener Fitness groepslessen zijn een leuke manier om kennis te maken met fitness, maar ook geschikt om naast andere sporten te doen. Door het opbouwen van conditie en kracht zullen ook de sportprestaties op het voetbal- of hockeyveld verbeteren. Win-win dus!

Fysical Tiener Fitness specialisten
"We hebben ook veel Spaanse klanten bij Fysical! ¡Zumba es mi pasión!"
Maria
Personal Trainer, Instructrice PowerMama, Zumba

Proefles Tiener Fitness

Wilt u weten of de Tiener Fitness groepsles iets voor uw zoon of dochter is? Plan dan een proefles voor hem of haar in. Onze trainers zien uw kind graag in hun lessen op maandag en vrijdag om 17:00 uur.

Meld u aan voor een proefles