Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Fit Combi 65+ groepslessen in Rotterdam

Fit Combi 65+ is een groepsles voor 65-plussers die fit willen blijven of worden. Tijdens de les traint u op een verantwoorde manier al uw spiergroepen en werkt u aan uw conditie. Dit doet u samen met leeftijdsgenoten uit Hillegersberg en Schiebroek, wat de training extra gezellig maakt!

Algehele
Fitheid
Gezellig
Sporten
100%
Afspraakgarantie
7 dagen
Per week geopend

Algehele fitheid met Fit Combi 65+ groepslessen

Bewegen is belangrijk voor ouderen om fit te blijven. Daarom bieden wij fitness voor senioren. De groepsles Fit Combi 65+ is een combinatie van kracht en conditie, waarmee u uw spieren en gewrichten soepel houdt. Hierdoor verbetert uw houding en zullen pijn- en stijfheidsklachten afnemen. Bovendien krijgt u van sporten energie, zodat u leuke activiteiten kunt ondernemen in uw dagelijks leven. Elke les begint met een warming-up en eindigt met een cooling-down, zodat uw spieren op de juiste manier belast worden.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze trainers hebben veel ervaring met senioren fitness en gym voor ouderen. Ze begeleiden u tijdens de les. Heeft u ergens last van of begint u net met sporten? Dan geven wij bij elke oefening verschillende opties, waardoor de les te volgen is voor zowel beginnende als ervaren sporters. Zo traint u altijd op uw eigen niveau en boekt u het beste resultaat met uw workout. Na een aantal lessen zult u zich al energieker en soepeler voelen.

Sporten met leeftijdsgenoten uit de buurt

Extra leuk aan deze les is dat u hier leeftijdsgenoten uit de buurt leert kennen, waarmee u na afloop in onze sportschool nog rustig een kopje koffie kunt drinken. Of ga er samen op uit: energie genoeg als u regelmatig een Fit Combi 65+ groepsles volgt!

Proefles Fit Combi 65+

Enthousiast geworden? Kom gerust een keer langs voor een proefles. Dan kunt u Fit Combi 65+ zelf ervaren. Wij verwelkomt u graag in zijn les op maandagochtend om 10:00 uur.

Meld u aan voor een proefles