Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Maak een keuze uit de drie opties met betrekking tot uw abonnement.

Beste fitness leden van Fysical Hillegersberg,

Afgelopen 7 mei zijn alle lopende abonnementen gepauzeerd. We hebben enorm veel e-mails ontvangen van klanten die toch een gedeelte of het volledige bedrag van het maandelijkse abonnement willen blijven betalen om Fysical te blijven steunen.

Hierdoor zijn we met zijn allen gaan denken over een gepaste oplossing, die goed is voor Fysical, maar ook waarbij we u een gepaste dienst kunnen leveren en de vrijheid om de keuze te maken waarbij u zich goed voelt.

De soepelere maatregelen (“Buiten sporten in groepen is voor alle leeftijden toegestaan als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden”), zorgen ervoor dat we u training mogen geven in de buitenlucht. Dit betekent dat we een mogelijkheid hebben gecreëerd om bij Fysical buiten te kunnen trainen.

Ook kunnen we Personal training voor u en uw gezin bij u thuis geven. Op deze manier kunt u fit blijven en/of worden en aan uw gezondheid blijven werken.

Bij Fysical gaan we ook lessen verzorgen in de buitenlucht. Dit kan aan kleine groepen van maximaal 8 personen. We gaan onder andere Zumba, Total body work-out, BBB, Bootcamps en hardloop trainingen verzorgen.

Daarom hebben we de volgende opties bedacht om ieder zo tevreden mogelijk te houden en we onze diensten deels weer kunnen gaan aanbieden.

Naar het formulier

Geef uw keuze door!

Optie 1:

U blijft in pauzering van uw abonnement en u kunt gebruik blijven maken van onze Zoom lessen, Fitsnacks en Video on Demand vanuit de Fysical app.

Optie 2:

U betaalt 50% van uw huidige abonnementskosten, hiervoor krijgt u een personal training per maand.

Optie 3:

U betaalt het volledige lopende abonnement door en ontvangt hiervoor 2 personal trainingen per maand en u kunt gebruik maken van de outdoor groepslessen.

Het schema voor de groepslessen kunt u binnenkort zien in het rooster van onze app, hier kunt u zich ook inschrijven.

Heeft u interesse in personal trainingen die we met regelmaat bij u of bij Fysical kunnen verzorgen, neem dan contact op via: info@fysical.nl.

Hopelijk tot snel!

Peter de Louw