Fysical heeft groot nieuws! Bekijk Technogym

Bodytec Training van Miha!

Beste leden van Fysical Hillegersberg,

Oefeningen op de fiets, loopband, crosstrainer, roeiapparaat of krachtstation zijn u wel bekend. 

Bij Fysical Hillegersberg blijven wij vernieuwen. Wij houden de ontwikkelingen op het vlak van fitness en training in het vizier en brengen deze zodra het kan naar Hillegersberg.

 

De Bodytec trainingsmethode benadert trainen vanuit een totaal nieuwe invalshoek.

Door middel van elektrische impulsen worden de verschillende spiergroepen gelijktijdig gestimuleerd. Het is al mogelijk om in 20 minuten per week effectief aan uw conditie en kracht te werken!

 

Tijdens de Bodytec Training draagt u een speciaal setje onderkleding die u zelf moet aanschaffen.

Dit is gemaakt van een dunne en speciale stof die de prikkels goed geleidt. Daaroverheen krijgt u een vest aan en worden er elektroden op uw billen, benen en armen geplaatst. Aan de hand van een intake die u heeft gedaan, is voor u een trainingsschema op maat gemaakt door één van onze personal trainers, zodat u helemaal op uw eigen niveau traint.

Meer resultaat in minder tijd

Een Bodytec Training van 20 minuten staat qua effectiviteit gelijk aan drie uur krachttraining in de sportschool.

Met 1 workout van 20 minuten 1 keer per week merkt u dat uw spieren sterker worden en dat u fitter wordt. Het is dan ook een energieke en krachtige full body workout met direct waarneembare resultaten!

Dat maakt Bodytec Training ook zo geschikt voor iedereen.

De EMS-apparatuur (Elektro Musculaire Stimulatie) van Miha Bodytec zendt elektrische signaaltjes naar uw spieren om ze effectief te trainen. Het hele lichaam, alle spiergroepen, worden zo tegelijkertijd getraind.

 

Wilt u weten of een Bodytec Training iets voor u is?

Neem dan contact met ons op om een contact te maken met één van onze personal trainers. De trainer zal aan de hand van de intake kijken of Bodytec iets voor u is.

Tot snel!

Team Fysical Hillegersberg